Ace Combat 7: Skies Unknown

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Simulatie

  Gemaakt door Project Aces en uitgegeven door Bandai Namco Games

  7

  Ace Combat 7: Skies Unknown Artikelen

  De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 36)

  De zomer komt langzaam aan zijn einde. Dat betekent dat de zon langzaam maar zeker minder van zich zal laten zien en het weer wat kouder zal worden. Een ding wat niet voorbij gaat is de constante stroom aan aanbiedingen op games en tech. Het is tijd om de beste deals van week 36 op een rij te zetten!

  Beste PlayStation Store deals op dit moment - Deze kun je niet laten liggen

  Zowel veel oude games als veel nieuwe titels zijn op dit moment in de aanbieding in de PlayStation Store. Naast kleine prijsverschillen zitten hier ook een aantal grote kortingen tussen. lees hier de beste PlayStation Store deals van dit moment die je niet kunt laten liggen.

  De 10 beste game comebacks van dit moment - Een nieuw leven ingeblazen!

  Sommige game franchises krijgen bijna jaarlijks een nieuwe game, kijk bijvoorbeeld naar Assassin’s Creed, Battlefield en Far Cry. Op welke games zitten we vaak heel lang te wachten? En welke recent uitgekomen games zijn essentieel voor het overleven van de franchise? Je leest het in dit artikel met de 10 beste game comebacks van dit moment.

  Gekke bugs in games - foutjes die je aan het lachen maken

  Karakters die ineens door de vloer zakken, spastische aanvallen van NPC’s of karakters die met een enorm hoofd rondlopen. Het zijn allemaal bugs die in games voorkomen. Wij gingen op zoek naar gekke bugs in games en zetten een paar geweldige fouten voor je op een rijtje.

  Reageer en Win - Flight Stick en Ace Combat 7 Skies Unknown

  In de Reageer en Win van deze week maken jullie kans op een Flight Stick en drie PlayStation 4 codes voor Ace Combat 7: Skies Unknown. Bekijk de video hieronder, waarin Sonja gaat uitleggen hoe je kans kunt maken op deze toffe prijzen.

  Ace Combat 7: Skies Unknown Nieuws

  Gamescom line-up van Bandai Namco onthuld

  Er staan flink wat games op de gamescom line-up van Bandai Namco. In augustus is dit bedrijf aanwezig tijdens de gamescom 2018. Dan toont het nieuwe games.

  Ace Combat 7 E3 trailer alvast uitgebracht

  E3 2017 zal vanaf morgenavond losbarsten, maar Bandai Namco is er nog iets vroeger bij. De Ace Combat 7 E3 trailer is vandaag verschenen.

  Ace Combat 7 Skies Unknown aangekondigd voor meer platformen

  Al een tijdje is bekend dat Ace Combat 7 Skies Unknown eraan zat te komen. Er werd zelfs gedacht dat de game een PlayStation exclusive zou gaan worden. Dan hebben we goed nieuws voor PC en Xbox One spelers, Bandai Namco heeft Ace Combat 7 Skies Unknown aangekondigd voor deze platformen.

  Ace Combat 7 voor trouwe fans en nieuwkomers

  Sony heeft tijdens de PlayStation Experience een nieuwe trailer getoond van Ace Combat 7, de nieuwste straaljager game van Project Aces. In een interview met het Japanse tijdschrift Famitsu blijkt dat de game wordt ontwikkeld voor nieuwkomers in de serie, maar ook voor de wat trouwere fans.

  Nieuwe Ace Combat 7 trailer getoond tijdens PlayStation Experience

  We hadden al een tijd niets meer gehoord van Ace Combat 7, maar tijdens PlayStation Experience kregen we een nieuwe trailer voorgeschoteld. Naast de nieuwe Ace Combat 7 trailer beschikken we nu bovendien over nog meer informatie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.