A Plague Tale Innocence

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Asobo Studio en uitgegeven door Focus Home Interactive

  8.0

  A Plague Tale Innocence Artikelen

  Top 10 beste PlayStation Store deals van de zomer!

  Oh kom maar eens kijken, wat je in de PSN Store vindt! Dat klopt, je kunt op het moment weer een scala aan deals vinden in de PlayStation Store. Wij zetten de tien beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje zodat je goedkoop aan toffe games komt deze zomer!

  A Plague Tale Innocence Review - Een prachtig en duister sprookje

  Waar sommige verhalen imponeren door groot, groter, grootst te denken, kunnen andere avonturen juist imponeren door het compact en persoonlijk te houden. Dat laatste is precies het sterke punt van dit avontuur. De A Plague Tale Innocence review geeft je een eerste indruk van deze emotionele sprong terug in de tijd naar het Frankrijk van de dertiende eeuw.

  Wallpaper Pick mei met RAGE 2 en John Wick 3 Parabellum!

  Voor degenen die nu aan het genieten zijn van de meivakantie: prijs jezelf gelukkig! Je hebt een heerlijke hoeveelheid tijd om games te spelen of te genieten van alle nieuwe films. Natuurlijk luiden we de maand in met al het nieuws dat komen gaat en daar hoort ook een nieuw achtergrondje bij. Kies er nu een uit de Wallpaper Pick mei!

  Game releases mei 2019 - RAGE 2 en Team Sonic Racing

  We hebben de 'get over here' ketting van Scorpion weten te ontwijken en zijn hard weggereden op de motor van Deacon St Clair vorige maand. Dat betekent maar een ding: het is tijd voor de game releases van mei 2019! Welke daarbij horen, lees je in dit artikel.

  A Plague Tale Innocence gameplay - Overleef de pest met potten en pannen

  Beleef en overleef de pest van dichtbij in A Plague Tale Innocence. De game van Asobo Studios zal 14 mei uitkomen, maar wij mochten al aan de slag met de eerste paar hoofdstukken van de game. Lees hier alles wat je moet weten van A Plague Tale Innocence gameplay.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.