Laatste dagelijkse gratis Epic Store game is een klapper

News
donderdag, 04 januari 2024 om 10:00
epic gamesf1645113725
Na bijna twee weken gratis games is vandaag de laatste dag dat Epic Games een dagelijkse gratis game weggeeft. Epic stopt wel op het hoogtepunt met een met ratten overspoelde, maar prachtige game.
Aan al het goede komt een einde. Dat geldt ook voor de dagelijkse gratis games in de Epic Games Store. Gedurende de Holiday Sale heeft Epic Games flink wat games weg gegeven en vandaag is de laatste game aan de beurt. Dat betreft meteen ook een fraaie game.
Hoewel, fraai is misschien niet het juiste woord als de game gaat over de tijd van de zwarte dood, oftewel de Plaag. Ratten overwoekeren hele steden en zaaien dood en verderf. In deze setting moeten de jonge Amicia en haar kleine broertje Hugo zien te overleven, terwijl ze ook moeten ontsnappen aan hun belagers.

A Plague Tale: Innocence

Ondanks die grimmige setting is A Plague Tale een pracht van een game. De steden en bosrijke omgevingen zijn ronduit indrukwekkend. De gameplay met de troepen van de Inquisitie en de enorme zwermen ratten zijn uitstekend uitgewerkt en het bijbehorende verhaal is hartverscheurend.
Helaas is met A Plague Tale: Innocence een einde gekomen aan de dagelijkse gratis games tijdens deze Holiday Sale. Gelukkig komen we niet zonder gratis games te zitten. Vanaf morgen gaat Epic weer verder met het ritme van een gratis game per week. We weten nu al welke game dat gaat worden: vanaf morgen zal Marvel's Guardians of the Galaxy een weeklang gratis te claimen zijn in de Epic Games Store.

Einde van elke dag een nieuwe mystery game

Elk jaar is de wintersale iets om naar uit te kijken. Dat is niet alleen vanwege de vele kortingen, maar vooral ook vanwege de gratis games! Eerdere jaren gaf Epic Games tijdens de sale elke dag een nieuwe gratis game weg.
Dit jaar hebben we veel mooie games gekregen tijdens de Holiday Sale. Destiny 2 Collection, DNF Duel, Melvor Duel, Art of Rally, Fallout 3, Ghostwire: Tokyo en vandaag dus A Plague Tale Innocence mogen we zeker niet klagen. De Holiday Sale gaat nog een weekje door, dus wie nog een goede deal wil scoren kan zeker even een kijkje nemen in de Epic Games Store.