A Plague Tale: Innocence krijgt next-gen versie op Xbox Series X en S

News
vrijdag, 18 juni 2021 om 11:30
a plague tale innocencef1624006346
Ontwikkelaars en uitgevers blijven maar komen met upgrades voor ‘oude’ games. Ook A Plague Tale: Innocence krijgt nu namelijk een next-gen versie voor de Xbox Series X en S.
Tijdens de Xbox & Bethesda games showcase op E3 2021 was er goed nieuws voor fans van de Plague Tale-franchise. Tijdens de presentatie werd namelijk aangekondigd dat er een sequel komt in de vorm van A Plague Tale: Requiem voor de Xbox Series X en S, PC en een cloud-versie voor de Nintendo Switch.
Ben je geïnteresseerd geraakt in de game, maar heb je A Plague Tale: Innocence nog niet gespeeld, dan kan je daar beter nog even mee wachten. Ten minste, als je een Xbox Series X of S in huis hebt staan. Door middel van een trailer heeft ontwikkelaar Asobo Entertainment namelijk bekendgemaakt dat er een next-gen versie van de game komt. Deze zal bovendien al op 6 juli uitkomen.

Wat biedt de next-gen versie van A Plague Tale?

Heb je een Xbox Series X of S onder je TV staan, dan is het zeker de moeite waard om op de next-gen versie te wachten. De nieuwe versie van A Plague Tale: Innocence krijgt namelijk ondersteuning voor 4K, draait op 60 frames per seconde en je kan ook genieten van 3D audio.
In de game speel je met Amicia de Rune in 1348, een jonge vrouw uit Aquitaine, maar het land is binnengevallen door de Engelsen. Daar houdt het bovendien niet bij op, want in A Plague Tale: Innocence krijg je al snel te maken met de black plague. En alsof het nog niet erger kan, wordt Amicia’s broertje gezien als de aanstichter. Samen met je broertje zal je dus moeten ontsnappen uit het gebied en ongezien blijven voor vele verschillende, dodelijke vijanden.