Zo kan je gratis Formule 1 kijken bij Viaplay

Article
zaterdag, 26 februari 2022 om 18:00
f1viaplayf1641918326
Per 1 maart maakt Nederland kennis met de nieuwe streamingsdienst Viaplay. Met name de exclusieve rechten voor de Formule 1 maakt Viaplay erg interessant. Hoe je gratis naar de F1 kan kijken bij ViaPlay, leggen we jou haarfijn uit.
ViaPlay doet op dinsdag 1 maart haar intrede in Nederland. Onlangs konden dartsfans al via YouTube kosteloos kijken naar de Premier League Darts en The Masters. ViaPlay heeft namelijk ook de rechten van het darten in bezit. Naast voetbal, de Premier League en de Bundesliga, zendt het dus ook de Formule 1 uit. De streamingsdienst komt naast de online vorm ook naar T-Mobile, Ziggo en KPN. Bij de laatste provider is er een unieke mogelijkheid om gratis naar Formule 1 kijken bij Viaplay.

Formule 1 kijken via KPN

Voor nieuwe klanten die kiezen voor KPN, heeft de provider een unieke actie opgezet voor Viaplay. KPN biedt nieuwe klanten namelijk de mogelijk om het gehele Formule 1-seizoen gratis te kunnen kijken met Viaplay. Bestaande klanten van KPN hebben wat pech, die moeten het namelijk doen met de introductieprijs voor Viaplay. De prijs voor Viaplay bedraagt 9,99 euro per maand.
Via KPN is het gehele nieuwe F1 seizoen te volgen met Viaplay. Abonnees kunnen genieten van alle vrije trainingen, kwalificaties en de races zelf. Viaplay komt zelf naar TV met een heus Formule 1-kanaal. Hierop zijn alle programma’s de Formule 1-weekende te volgen, met scherpe analyses van bekende coureurs als David Coulthard, Guido van der Garde, Jos Verstappen, Mika Häkkinen en Tom Coronel.
kpn logo grijs blauw 181130 114213f1589439727

Viaplay via KPN

Bij KPN is Formule 1 te volgen via de app van ViaPlay en een tijdelijk TV-zender. Op zaterdagen en zondagen is op kanaal 225 Viaplay Xtra te aanschouwen. Hierbij is ook de mogelijkheid om een programma te pauzeren of vanaf het begin te starten, de zender is alleen niet op te nemen, later terug te kijken of buitenshuis te aanschouwen.

Formule 1 kijken met Viaplay

Nordic Entertainment Group (NENT) bezit de uitzendrechten voor de Formule 1 in Nederland en lanceert op 1 maart Viaplay. De eerste Formule 1-race van het nieuwe seizoen staat twintig dagen later op het programma, namelijk op 20 maart.
De Formule 1 uitzendingen van Viaplay worden uitgezonden via lineaire tv-kanalen. Op deze manier hoeven Viaplay-abonnees de beelden niet te streamen via het internet. Dat scheelt internetproviders grote hoeveelheden dataverkeer en geeft de gebruikers van de streamingsdienst de mogelijkheid om zelf te kiezen waar ze willen kijken.

Populair Nieuws