Dit is wanneer Viaplay naar Nederland komt

Article
zondag, 13 februari 2022 om 11:00
viaplay met tekstf1648643997
Viaplay is de gloednieuwe streamingdienst die dit jaar naar Nederland komt. Toch weten tal van Nederlanders nog niet precies wanneer het nieuwe thuis van de Formule 1 te verwachten is. Wij vertellen je precies wanneer Viaplay naar Nederland komt.
Viaplay staat voor 1 maart 2022 op de planning. Op die dinsdag kun je de nieuwe streamingdienst verwachten. Let alleen wel op dat Viaplay niet alleen als streamingdienst beschikbaar is.
Naast de online-streamingdienst komt Viaplay namelijk ook naar Ziggo, KPN en T-Mobile. Met deze partners zijn verschillende deals gesloten waardoor klanten van die providers ook Viaplay via hun televisie kunnen kijken. Hier zijn alleen wel verschillende prijzen voor. Gelukkig hebben we hier de kosten van Viaplay voor je op een rijtje gezet.
Mocht je de dienst wel als streamingdienst willen nemen, heeft Viaplay zelf ook nog een aanbieding. Wie voor 1 maart, de releasedatum van Viaplay in Nederland, een abonnement afsluit voor een jaar, betaalt slechts 99 euro voor dat eerste jaar. Daarmee bespaar je dus 69 euro bij je eerste jaar Viaplay.
rb18 max verstappen f1 autof1644423858

Viaplay komt met lading content

Bij de lancering van Viaplay kun je naast Formule 1 ook al een lading andere content verwachten. Zo zijn de eerste zes Viaplay Originals al bekendgemaakt. Daarnaast hebben we ook een volledig overzicht met alles wat je van Viaplay’s aanbod kunt verwachten.
Opvallend is wel dat niet direct alle sport pilaren beschikbaar zijn. De Premier League komt bijvoorbeeld pas in de zomer naar Viaplay. Het huidige seizoen wordt nog gewoon bij Ziggo Sport afgemaakt.
Meer lezen over Viaplay? Check hier dan snel alles wat je moet weten over Viaplay.