Xbox One exclusives 2016 - De releases op een rij

Article
donderdag, 18 augustus 2016 om 15:29
xgn google image
Dit jaar zijn er al enkele Xbox One exclusives verschenen en er verschijnen er nog meerdere. Aangezien de laatste tijd meerdere games zijn aangekondigd en doorgeschoven, kan je soms het overzicht verliezen. Daarom zetten wij hier alle releases op een rijtje. Check hier de Xbox One exclusives 2016!
Het gaat in dit overzicht dus alleen om de games die dit jaar qua console exclusief voor de Xbox One (en enkel in het geval van Cobalt ook de Xbox 360) uitkomen. Sommige games komen zowel uit op Xbox One als op PC als onderdeel van het nieuwe Play Anywhere van Microsoft. Deze games zullen ook inbegrepen zijn in deze Xbox One exclusives 2016 lijst. Voor alle overige aankomende gamereleases kan je in ons overzicht terecht.

Dit zijn de Xbox One exclusives 2016

De volgende Xbox One games staan gepland voor een release in 2016, volgens Microsoft.
Er is ook nog een aantal reeds aangekondigde Xbox exclusive games, zoals: Crackdown 3, Halo Wars 2, State of Decay 2 en Scalebound waarvan de release in 2017 ligt.
Veel van de nieuwe releases zijn bekendgemaakt tijdens gamescom dat momenteel aan de gang is. Wil je niets missen van alles wat tijdens het evenement bekend wordt gemaakt, volg dan ook onze gamescom overzichtspagina.

Populair Nieuws