Scalebound

 • Scalebound (Xbox One)
 • Releasedatum: Geannuleerd
 • Xbox One

Scalebound

In Scalebound neemt de speler een rol van een mens aan in een prehistorisch-achtige wereld met gigantische wezens die veel weghebben van dinosauriërs. Als speler lijk je een connectie te hebben met de beesten nadat je ze vermoord hebt, en kun je ze onder andere berijden.

0 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

Genre
Actie
Releasedatum
Geannuleerd
Publisher
Microsoft Studios
Developer
Platinum Games
Platformen
Xbox One

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Xbox E3

Gamescom Briefing 2015 Gameplay

Aankondigingstrailer

Belangrijke updates

 • Microsoft vernieuwt Scalebound rechten

  Scalebound werd aan het begin van dit jaar geannuleerd. Uitgever Microsoft heeft vandaag haar Scalebound rechten vernieuwd, waardoor de geruchten over een release weer aangewakkerd worden.

  18 mei 2017 Jeroen Kerkum
 • Scalebound geannuleerd - Ontwikkelaar biedt excuses aan

  Platinum Games kondigde eerder deze week aan dat hun game Scalebound geannuleerd zou worden. De ambitieuze Microsoft Exclusive titel gaat er niet meer komen. De ontwikkelaar heeft daar nu via Twitter zijn excuses voor aangeboden.

  11 januari 2017 Jelle van der Linden
 • Scalebound trailers zijn van YouTube gehaald

  De Scalebound trailers op het officiële YouTube-account van Xbox zijn verwijderd. Het is niet bekend waarom dit is gedaan. De Scalebound trailers op andere YouTube kanalen zijn momenteel wel nog te bekijken.

  10 januari 2017 Dave Beckers
 • Scalebound geannuleerd door Microsoft na vier jaar van ontwikkeling

  Slecht nieuws voor fans van de avonturengame Scalebound. Na vier jaar in ontwikkeling te zijn geweest, heeft uitgever Microsoft Scalebound geannuleerd. De game moest exclusief uitkomen op de Xbox One en Windows 10.

  9 januari 2017 Stefan Stuursma
 • Top 10 games 2017 - Naar deze games moet je uitkijken!

  Het jaar is alweer bijna om en we kijken driftig terug in onze collectie wat de toppers van 2016 waren. Wat een geweldige games heeft het jaar ons toch weer gebracht! Maar ook in 2017 staat ons een aantal toffe titels te wachten. Wij maakten een top 10 games voor 2017. Naar deze games wil je uitkijken! Lees snel verder!

  14 december 2016 Theo Weber 2 reacties