Komende Game Releases

  • Maquette

   Verkrijgbaar vanaf 2 maart 2021

   Maquette is een first person puzzle game waarin niets is wat het lijkt. Althans, niet zo klein als het lijkt. De game put inspiratie uit het werk van Escher, waarin perspectief allesbepalend is. Manipuleer het landschap en kom zo telkens weer verder!

   Verschijnt op: PlayStation 4 & PlayStation 5

  • Harvest Moon: One World

   Verkrijgbaar vanaf 5 maart 2021

   Harvest Moon is eindelijk weer terug met de eerste titel op de Switch. De titel zal bekende elementen krijgen, maar spelers zullen ook rond de wereld moeten reizen, op zoek naar gewassen.

   Verschijnt op: Switch

  • Monster Energy Supercross 4 - The Official Videogame

   Verkrijgbaar vanaf 11 maart 2021

   De Monster Energy Supercross serie is terug met het vierde deel, met meer dan honderd officiële rijders, elf stadia en zeventien circuits!

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  • Balan Wonderworld

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Balan Wonderworld neemt je mee naar het theater. Niet zomaar een, maar een speciaal theater waarin je 12 toffe werelden kunt verkennen. De platformer heeft ruim 80 outfits met elk een speciale kracht.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Maak je klaar voor een nieuwe jacht, dit keer exclusief op de Switch. Monster Hunter Rise zit boordevol nieuwe monster, wapens, gadgets en meer! Ben jij klaar om op pad te gaan met je Palico en je Canyne?

   Verschijnt op: Switch

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Jaag op de grootste Monsters in Monster Hunter Rise, de nieuwe exclusieve titel voor de Nintendo Switch. In dit avontuur jaag je alleen of samen met vrienden op beesten die met grote wapens een kopje kleiner gemaakt moeten worden.

   Verschijnt op: Switch

  • Gran Turismo 7

   Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2021

   Gran Turismo 7 wordt de nieuwste game uit de stal van Polyphony Digital, een van Sony's interne ontwikkelaars. Meer dan wat korte beelden vanuit de cockpit op het circuit was er niet te zien. Een releasedatum ontbreekt vooralsnog bijvoorbeeld. De laatste game uit deze IP is Gran Turismo Sport, die game verscheen in 2017 voor de PlayStation 4.

   Verschijnt op:

  • Outriders

   Verkrijgbaar vanaf 1 april 2021

   Outriders is een science-fiction game van People Can Fly. De game wordt uitgegeven door Square Enix.

   Verschijnt op: Xbox One, PlayStation 4 & PC

  • Nier Replicant ver.1.22474487139…

   Verkrijgbaar vanaf 23 april 2021

   NieR Replicant ver.1.22474487139... is de remake van de originele NieR die links en rechts wat toffe aanpassingen heeft gekregen. De prequel van NieR Automata wordt namelijk de variant van de game die nooit in het westen is verschenen.

   Verschijnt op:

  • Humankind

   Verkrijgbaar vanaf 30 april 2021

   Humankind is een 4X strategy game van Amplitude Studios. Je moet je eigen beschaving creëren en in stand houden. Bekendheid van deze beschaving is de belangrijkste voorwaarde om te winnen.

   Verschijnt op: PC

  • New Pokemon Snap

   Verkrijgbaar vanaf 30 april 2021

   New Pokemon Snap is het vervolg op het eerste deel uit 1999. Nog steeds is het de bedoeling om Pokemon zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

   Verschijnt op: Switch

  • Returnal

   Verkrijgbaar vanaf 30 april 2021

   Returnal mixt actie met roguelike gameplay. De third-person shooter laat je het opnemen tegen een levende, vijandige planeet die bij iedere dood compleet veranderd. De game komt uit op de PlayStation 5, maar heeft nog geen releasedatum.

   Verschijnt op: PlayStation 5

  • Far Cry 6

   Verkrijgbaar vanaf 31 mei 2021

   Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, een eiland dat vastzit in het verleden. Jij moet de natie bevrijen door een guerrillastrijder te worden. Ontketen je een revolutie?

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 & PlayStation 5

  • Ninja Gaiden: Master Collection

   Verkrijgbaar vanaf 10 juni 2021

   Ninja Gaiden: Master Collection is een verzameling van de klassieke games Ninja Gaiden Sigma, Ninja Gaiden Sigma 2 en Ninja Gaiden 3: Razor's Edge.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, Switch & PC

  • Ratchet and Clank: Rift Apart

   Verkrijgbaar vanaf 11 juni 2021

   De acitvolle platformer Ratchet and Clank komt namelijk naar de PlayStation 5 met een heel nieuw avontuur. Hun avontuur zal het duo dit keer door verschillende dimensies sturen.

   Verschijnt op: PlayStation 5

  • Back 4 Blood

   Verkrijgbaar vanaf 22 juni 2021

   Met Back 4 Blood is Turtle Rock Studios terug met een gloednieuwe IP die in vele opzichten een gevoel van thuiskomen overbrengt. De makers van Left 4 Dead gaan terug naar het genre dat ze uitgevonden hebben en beantwoorden eindelijk de geboden van fans. Back 4 Blood lijkt dan toch echt Left 4 Dead 3 te worden in alles, behalve de naam.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  • Legend of Mana

   Verkrijgbaar vanaf 24 juni 2021

   Legend of Mana is een remaster van de originele actie RPG die in 1999 uitkwam voor de PlayStation.

   Verschijnt op: PlayStation 4, Switch & PC

  • Mario Golf: Super Rush

   Verkrijgbaar vanaf 25 juni 2021

   Mario gaat de golfbaan weer op in Mario Golf: Super Rush. De game laat je met Mario en al zijn vrienden golfen op een realistische manier. Natuurlijk geheel in Nintendo stijl en in Mario werelden!

   Verschijnt op: Switch

  • Little Devil Inside

   Verkrijgbaar vanaf 30 juni 2021

   Little Devil Inside is een combinatie tussen een actie-adventure en rpg met survivalelementen. De game speelt zich af in een sfeervolle semi-open wereld. Verken een prachtige maar gevaarlijke wereld vol met beren, draken en andere wezens!

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & Switch

  • The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

   Verkrijgbaar vanaf 16 juli 2021

   Ontdek hoe het Meesterzwaard is ontstaan in The Legend of Zelda: Skyward Sword HD voor de Nintendo Switch! De remake van dit klassieke avontuur uit 2011 is aangepast voor de Nintendo Switch.

   Verschijnt op: Switch

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.