Komende Game Releases

  • Hitman 3

   Verkrijgbaar vanaf 20 januari 2021

   Het derde deel van Hitman moet het verhaal van Agent 47 afsluiten. Hitman 3 wordt door IO Interactive bestempeld als de conclusie van een trilogie.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  • Stronghold: Warlords

   Verkrijgbaar vanaf 26 januari 2021

   Stronghold: Warlords speelt zich af in Oost-Azië. Een nieuwe feature voor de Stronghold serie zijn Warlords. Elke Warlock die zich bij je aansluit heeft unieke eigenschappen die je strategie kunnen verrijken.

   Verschijnt op: PC

  • The Medium

   Verkrijgbaar vanaf 28 januari 2021

   Ben jij klaar voor de verkenning van twee werelden? In The Medium sta jij in contact met de geestenwereld en dat is een wereld die niet heel vrolijk is. Ontdek ware horror als je met de gepatenteerde Dual World gameplay aan de slag gaat

   Verschijnt op: Xbox Series X & PC

  • Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

   Verkrijgbaar vanaf 29 januari 2021

   Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy speelt zich drie jaar na de vorige game af. Ryza's nieuw avontuur voert haar naar de hoofdstad.

   Verschijnt op: PlayStation 4, PlayStation 5, Switch & PC

  • Turrican Flashback

   Verkrijgbaar vanaf 29 januari 2021

   Turrican flashback is een verzameling van Turrican, Turrican II: The Final Fight, Mega Turrican en Super Turrican. De vier klassieke games zijn allemaal geüpdatet met nieuwe besturing.

   Verschijnt op: PlayStation 4 & Switch

  • Outriders

   Verkrijgbaar vanaf 2 februari 2021

   Outriders is een science-fiction game van People Can Fly. De game wordt uitgegeven door Square Enix.

   Verschijnt op: Xbox One, PlayStation 4 & PC

  • Little Nightmares II

   Verkrijgbaar vanaf 11 februari 2021

   Little Nightmares II laat je in de huid van Mono kruipen. Six uit deel 1 is weer bij je, maar dit keer als AI. Overleef jij The Maw?

   Verschijnt op: Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  • Super Mario 3D World + Bowser's Fury

   Verkrijgbaar vanaf 12 februari 2021

   Super Mario 3D World + Bowser's Fury brengt Mario's grootste Wii U avontuur naar Nintendo Switch. Ook wordt er nieuwe content toegevoegd in de vorm van Bowser's Fury, maar wat dit precies inhoudt is nog onbekend.

   Verschijnt op: Switch

  • Far Cry 6

   Verkrijgbaar vanaf 18 februari 2021

   Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, een eiland dat vastzit in het verleden. Jij moet de natie bevrijen door een guerrillastrijder te worden. Ontketen je een revolutie?

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4 & PlayStation 5

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Maak je klaar voor een nieuwe jacht, dit keer exclusief op de Switch. Monster Hunter Rise zit boordevol nieuwe monster, wapens, gadgets en meer! Ben jij klaar om op pad te gaan met je Palico en je Canyne?

   Verschijnt op: Switch

  • Monster Hunter Rise

   Verkrijgbaar vanaf 26 maart 2021

   Jaag op de grootste Monsters in Monster Hunter Rise, de nieuwe exclusieve titel voor de Nintendo Switch. In dit avontuur jaag je alleen of samen met vrienden op beesten die met grote wapens een kopje kleiner gemaakt moeten worden.

   Verschijnt op: Switch

  • Gran Turismo 7

   Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2021

   Gran Turismo 7 wordt de nieuwste game uit de stal van Polyphony Digital, een van Sony's interne ontwikkelaars. Meer dan wat korte beelden vanuit de cockpit op het circuit was er niet te zien. Een releasedatum ontbreekt vooralsnog bijvoorbeeld. De laatste game uit deze IP is Gran Turismo Sport, die game verscheen in 2017 voor de PlayStation 4.

   Verschijnt op:

  • Ratchet and Clank: Rift Apart

   Verkrijgbaar vanaf 31 maart 2021

   De acitvolle platformer Ratchet and Clank komt namelijk naar de PlayStation 5 met een heel nieuw avontuur. Hun avontuur zal het duo dit keer door verschillende dimensies sturen.

   Verschijnt op: PlayStation 5

  • Nier Replicant ver.1.22474487139…

   Verkrijgbaar vanaf 23 april 2021

   NieR Replicant ver.1.22474487139... is de remake van de originele NieR die links en rechts wat toffe aanpassingen heeft gekregen. De prequel van NieR Automata wordt namelijk de variant van de game die nooit in het westen is verschenen.

   Verschijnt op:

  • Humankind

   Verkrijgbaar vanaf 30 april 2021

   Humankind is een 4X strategy game van Amplitude Studios. Je moet je eigen beschaving creëren en in stand houden. Bekendheid van deze beschaving is de belangrijkste voorwaarde om te winnen.

   Verschijnt op: PC

  • New Pokemon Snap

   Verkrijgbaar vanaf 30 april 2021

   New Pokemon Snap is het vervolg op het eerste deel uit 1999. Nog steeds is het de bedoeling om Pokemon zo goed mogelijk op de foto te krijgen.

   Verschijnt op: Switch

  • Back 4 Blood

   Verkrijgbaar vanaf 22 juni 2021

   Met Back 4 Blood is Turtle Rock Studios terug met een gloednieuwe IP die in vele opzichten een gevoel van thuiskomen overbrengt. De makers van Left 4 Dead gaan terug naar het genre dat ze uitgevonden hebben en beantwoorden eindelijk de geboden van fans. Back 4 Blood lijkt dan toch echt Left 4 Dead 3 te worden in alles, behalve de naam.

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & PC

  • Little Devil Inside

   Verkrijgbaar vanaf 30 juni 2021

   Little Devil Inside is een combinatie tussen een actie-adventure en rpg met survivalelementen. De game speelt zich af in een sfeervolle semi-open wereld. Verken een prachtige maar gevaarlijke wereld vol met beren, draken en andere wezens!

   Verschijnt op: Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5 & Switch

  • The Outlast Trials

   Verkrijgbaar vanaf 30 december 2021

   Een co-op spin-off game van Outlast die zich afspeelt in de koude oorlog.

   Verschijnt op:

  • 12 Minutes

   Verkrijgbaar vanaf 31 december 2021

   12 alles bepalende minuten. Een interactieve thriller waarin je je vrouw moet redden van een gewisse dood. Wat speelt hier?

   Verschijnt op: Xbox One & PC

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.