Crackdown 3

 • Crackdown 3 (Xbox One)
 • Releasedatum: 7 november 2017
 • Xbox One, PC

Crackdown 3

Crackdown laat je spelen als agents, klonen met buitenaardse krachten die zijn gemaakt door The Agency. Deze groep van wetshavende organisaties wil namelijk de drie bendes in het fictieve Pacific City voor eens en voor altijd uitroeien. De Oost-Europese Volk, de Oost-Aziatische Shai-Gen en de Latijns-Amerikaanse Los Muertos maken de boel namelijk onveilig.

0 Volgers

0 In collectie

2 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
7 november 2017
Franchise
Crackdown
Publisher
Microsoft Studios
Developer
Realtime Worlds
Platformen
Xbox One, PC

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

Official 4K Trailer

First Look Trailer

E3 2014 Trailer

Belangrijke updates

 • Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  11 augustus 2017 Stefan Stuursma 4 reacties
 • Xbox One X pre-order zal binnenkort beschikbaar zijn

  De Xbox One X pre-order aanbiedingen zullen binnenkort beschikbaar komen. Dat meldt Phil Spencer, de baas van Xbox. Een exacte datum wanneer de nieuwe console van Microsoft zal uitkomen is niet bekendgemaakt.

  24 juli 2017 Rutger Meier 2 reacties
 • De 5 beste Xbox One exclusives van 2017

  We nemen een kijkje naar de vijf beste Xbox One exclusives van 2017. We hebben alleen de games gekozen waarvan we zeker weten dat ze nog dit jaar verschijnen. De releases van alle vijf deze games zijn officieel bekend. Bekijk naar welke Xbox One exclusives wij het meest uitkijken.

  14 juni 2017 Jordy Gomes 6 reacties
 • Crackdown 3 gameplay hands-on [Gespeeld op E3 2017]

  Meer dan zeven jaar na de release van Crackdown 2 mogen we later dit jaar eindelijk met de nieuwe Crackdown aan de slag. Wij hebben deze Microsoft exclusive al even aan de tand gevoeld tijdens de Xbox Showcase op de E3. Alles over de Crackdown 3 gameplay lees je in deze hands-on!

  14 juni 2017 Laura de Fluiter 2 reacties
 • 5 toffe Microsoft exclusives uit de Xbox E3 persconferentie!

  Tijdens de Xbox E3 briefing van gisteravond zijn maar liefst 22 exclusieve titels langsgekomen. Bekende games zoals Sea of Thieves en Crackdown 3 kwamen voorbij, maar er werden ook nieuwe titels uit de doeken gedaan. In dit overzicht vind je 5 toffe Microsoft exclusives op een rijtje!

  12 juni 2017 Laura de Fluiter