XGN op gamescom

Alle gamescom previews

Het is weer tijd voor gamescom. Dat betekent dat Keulen een week lang in het teken zal staan van games, games en nog eens games. Natuurlijk is XGN.nl erbij om verslag te doen en kun je via deze speciale gamescom pagina alles in de gaten houden!

Vanuit Duitsland zullen wij het laatste nieuws brengen, aan de slag gaan met de nieuwste games en jullie laten weten hoe het speelt. Kun je er zelf dus niet bij zijn, dan voel je je alsnog helemaal in de gamescom sfeer. Titels als FIFA 19, Fallout 76, Super Smash Bros en Battlefield 5 komen natuurlijk allemaal voorbij.

Op maandag 20 augustus reizen we af naar Keulen, zodat we daarna de hele week aan de slag kunnen met de nieuwste games. De deuren van de beurs gaan op woensdag 22 augustus voor iedereen open, dus heb je een ticket, zorg dat je op tijd erbij bent!

Dat wordt weer een week genieten van de beste gamescom 2018 games, gespeeld op de vele prachtige booths die de beurs rijk is. Bezoek dus regelmatig XGN.nl om niets te missen van gamescom 2018!

Gamescom 2018