Wist je dat Sonic 3 een bijzondere reünie bevat?

Article
dinsdag, 23 april 2024 om 16:00
sonic ov st 7 jpg sd high copyright 2019 paramount pictures and sega of america inc all rights reservedf1622456615
Sonic heeft wat tijd nodig gehad, maar na dertig jaar is de snelle, blauwe egel dan eindelijk een fenomeen binnen en buiten de gamewereld. Wist je dat de nieuwe film, Sonic the Hedgehog 3, alleen ook een hele bijzondere reünie bevat?
Aan het einde van het jaar, in december, verschijnt de derde Sonic the Hedgehog-film officieel in de bioscopen. In de film moet de blauwe egel het opnemen tegen Shadow the Hedgehog, terwijl hij het in het tweede deel nog aan de stok kreeg met Knuckles.

Bijzondere hereniging

Het is al duidelijk dat laatstgenoemde ook in het derde deel terugkeert, waarbij de rol van Knuckles wederom vertolkt wordt door Idris Elba. Recent werd bekendgemaakt wie de stem van de nieuwe schurk, Shadow, zal inspreken. Het is niemand minder dan Keanu Reeves.
Je kunt de Canadese acteur kennen van The Matrix, de John Wick-films en natuurlijk van CD Projekt RED's game Cyberpunk 2077. Vorig jaar kreeg de game van de Poolse ontwikkelaar nog een grote uitbreiding, Phantom Liberty en daarin was het Idris Elba die als grote naam aan de cast werd toegevoegd.
Nu herenigen de twee acteurs opnieuw voor een project, alleen dan voor een film. Ook zullen de acteurs niet in levende lijven een rol krijgen in Sonic the Hedgehog 3. Beide heren spreken slechts hun personages in.
Het is een bijzonder verschil, want voor de (inmiddels) geliefde RPG van CD Projekt RED deden beide acteurs meer dan alleen stemwerk. De Hollywood-sterren werden beide in volledige motion capture opgenomen om de vertaling naar de game zo realistisch mogelijk te maken.
De aankondiging van Reeves als Shadow the Hedgehog viel dan ook enorm goed bij Elba, wiens reactie gefilmd werd door IGN. De acteur deed aanvankelijk of het nieuws voor hem als een schok kwam, waarna hij liet weten dat hij een enorme fan is van het werk van de Canadese acteur.

Populair Nieuws