Sonic 3 film geeft eerste blik op Shadow the Hedgehog

News
donderdag, 30 november 2023 om 12:30
schermafbeelding 2019 11 13 om 194634f1645002474
Het filmuniversum van Sonic breidt gestaag uit. Binnenkort komt er een serie rondom Knuckles en dankzij een tease in Sonic 2 weten we dat Shadow the Hedgehog ook op komst is. Nu is voor het eerst te zien hoe deze tegenhanger van Sonic er in de film uit ziet.
De stakingen in Hollywood zijn voorbij en dus kunnen filmopnames weer beginnen. Ook Sonic the Hedgehog 3 kan serieus aan de slag, nadat er eerder zonder acteurs werd gefilmd. Om dat te vieren heeft het Twitter-account van de film een kleine tease geplaatst.
Daarin is voor het eerst iets te zien van Shadow the Hedgehog. Zijn silhouet was al even te zien aan het einde van Sonic the Hedgehog 2, maar nu is er iets meer te zien dan alleen de vorm van een egel. De schoenen en handschoenen van Shadow zijn nu ook onthuld. Qua kleur en ontwerp zijn ze vrij trouw aan de game.

Wanneer is de release van Sonic 3?

Om zijn gezicht te zien zullen we waarschijnlijk moeten wachten op een trailer, misschien zelfs de film. Het duurt nog even voor de film draait. Op dit moment staat hij gepland voor december 2024.
Maar dat wil niet zeggen dat fans een vol jaar moeten wachten op een uitbreiding van het Sonic-filmuniversum. De Knuckles tv-serie staat namelijk ook voor de deur. Die moet begin 2024 verschijnen en zal in Nederland op SkyShowtime te zien zijn.

Populair Nieuws