Welke personages willen we in The Witcher 4 terugzien?

Article
zondag, 18 april 2021 om 13:00
the witcher 4 thumbf1614949341
De Witcher-franchise zit propvol met iconische personages en dus zijn er een aantal die we willen terugzien in The Witcher 4. Wij hebben de beste personages die we willen terugzien in The Witcher 4 voor je op een rij gezet.
Terwijl we met smart wachten op de aankondiging van The Witcher 4 is het eigenlijk wel handig om te kijken naar wat de hele franchise nou eigenlijk zo goed maakt. Een van de dingen die The Witcher heel sterk maakt is de uitstekende cast van personages. Nou zijn er een aantal personages uit de boeken, games en serie die we eigenlijk best wel graag willen terugzien in The Witcher 4. We zetten ze hieronder op een rij.

Vesemir

De oude rot Vesemir mag natuurlijk niet ontbreken als we een lijst maken van personages die we terug willen zien in The Witcher 4. Naast een grote rol in de boeken en in de games komt Vesemir ook tot leven in het tweede seizoen van de Netflix serie. De oude mentor van Geralt en zijn mede-Witchers van de school van de wolf is een iconisch personage dat altijd een plek hoort te hebben in het Witcher-universum.
De legendarische Witcher gaat ook al een tijdje mee. Als The Witcher 4 een prequel gaat worden zou het dan ook leuk zijn om een jonge Vesemir tegen het lijf te lopen. De deur werd hier al wel een beetje voor opengezet in een van de DLC's voor The Witcher 3, waar je een verhaal uit het verleden van Vesemir kan horen. Als The Witcher 4 een sequel wordt, dan zullen we het helaas moeten doen zonder de ervaren Witcher vanwege gebeurtenissen in de laatste game.
the witcher 4 geralt cirif1618225331

Ciri

Natuurlijk bestaat er een kans dat The Witcher 4 een sequel gaat worden. Toch zullen we dan waarschijnlijk niet al Geralt of Rivia spelen aangezien zijn verhaal, volgens CD Projekt RED zelf, afgerond is. De vraag is dan alleen als wie we gaan spelen en dan is Ciri toch wel een beetje een voordehand liggende keuze. De gekozen dochter van Geralt is dan misschien geen Witcher vanwege het gebrek aan mutaties, maar haar krachten maken haar zeker meer dan goed genoeg.
Ciri is ook een van die personages die je eigenlijk niet mag vergeten als je een sequel maakt. In The Witcher 3 is ze namelijk nog best jong en het is dan ook logisch dat ze nog wel een paar jaartjes meegaat in de wereld van de populaire franchise. Als een van de belangrijkste personages in de hele franchise is de kans groot dat we Ciri vroeg of laat wel weer zullen terugzien. De vraag is alleen of dat al in The Witcher 4 gaat gebeuren.
witcher 108 unit 00449 rtf1618227149

Vilgefortz of Roggeveen

Liefhebbers van The Witcher boeken of van de Netflix-serie zullen deze naam waarschijnlijk wel bekend voorkomen. Vilgefortz is misschien wel de grootste schurk in het universum van The Witcher en dus zou het best tof zijn om hem tot leven te zien komen in The Witcher 4. De enige voorwaarde is dan wel dat The Witcher 4 een prequel moet worden omdat Vilgefortz dus niet meer leeft ten tijde van de games.
Toch is Vilgefortz een van de meest intrigerende personages in het universum van The Witcher. Niet alleen omdat hij een dusdanig grote schurk is of omdat hij extreem intelligent is, maar ook omdat hij een van de weinigen is die Geralt of Rivia heeft weten te verslaan in een gevecht. Als The Witcher 4 een prequel wordt voordat Ciri een rol speelt krijgen we misschien een interessant inkijkje in de persoonlijkheid van Vilgefortz voordat hij geobsedeerd raakt met macht, iets waar toch best wel veel fans benieuwd naar zijn.
de baard van geralt of rivia groeit in witcher 3 68987

Geralt en Yennefer

Als we het hebben over iconische personages die we willen terugzien, dan mogen Geralt en Yennefer eigenlijk niet ontbreken, want zeg nou zelf, wat is een Witcher game zonder Geralt of Rivia? Als je Geralt hebt, dan kan je eigenlijk ook niet zonder Yennefer en het is een mogelijkheid om ze in The Witcher 4 te zien of het nou een prequel of een sequel is. Het dynamische duo is namelijk gewoon in leven op het eind van The Witcher 3, misschien alleen niet meer samen afhankelijk van je keuzes.
In een prequel is de kans ook groot om ze tegen het lijf te lopen. Zowel Geralt als Yennefer gaan namelijk al een aantal honderden jaren mee voordat het verhaal van de games begint. Ook in de boeken zijn er nog meer dan genoeg gaten om op te vullen in het leven van de legendarische Witcher en de iconische tovenares. Het zou in ieder geval een logische keuze zijn om beide personages te laten verschijnen in The Witcher 4.
the witcher 3 wild hunt 100993f1710497885

Andere personages in The Witcher 4

Natuurlijk zijn er nog veel meer andere personages die we willen terugzien in The Witcher 4. Denk dan bijvoorbeeld aan iconische personages als Zoltan en Dandelion die in iedere Witcher game een prominente rol spelen. Dandelion speelt daarnaast ook nog in de serie en in de boeken een grote rol en kan dus eigenlijk niet ontbreken in een nieuwe game.
In ieder geval hebben we meer dan genoeg verwachtingen van The Witcher 4. Laten we hopen dat CD Projekt RED geleerd heeft van zijn fouten met Cyberpunk 2077 en dat de studio een meesterwerk van een game neerzet. Misschien dat de studio dan toch nog een beetje zijn naam en faam kan herstellen als een van de beste gamestudio's in de wereld.