Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 15)

Article
zondag, 18 april 2021 om 12:30
cyberpunk 2077f1665048605
De week zit er weer op en dat betekent dat er weer genoeg gespeeld en gekeken is. Natuurlijk zijn wij niet de enigen die aan het gamen geslagen zijn, dus zijn we benieuwd naar wat jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken hebt! Laat het ons weten in de reacties!

Richard

Uitgespeeld: Cyberpunk 2077
Gekocht: -
Gekeken: This is a Robbery
Eindelijk tijd gehad om door Cyberpunk 2077 heen te gaan en ik moet zeggen: voor twee tientjes heb ik er toch behoorlijk wat lol mee gehad. En ja, zelfs op prima hardware moet je grafisch echt flink terug voor een soepele ervaring, maar toch. De game voelde als een iets vrijere opvolger van Deus Ex wat in mijn optiek zeker geen slecht iets is.
Op Netflix heb ik deze week This is a Robbery gekeken. Voorafgaand aan de release dacht ik dat het een Netflix-waardige, soortgelijke productie zou zijn van een al prima video van The Internet Historian op YouTube. Dat was tot de release daadwerkelijk kwam en het een uitermate teleurstellende en onsamenhangende flut miniserie blijkt te zijn. Een gemiste kans en vooral een verspilling van tijd. Maar goed, gezien de weinige interessante releases de afgelopen tijd moet je toch iets....
1 the legend of zelda a link to the past super link 65921

Marcus

Uitgespeeld: The Legend of Zelda: A Link to the Past
Gekocht: -
Gekeken: -
Ik had laatst zin om A Link to the Past weer eens te spelen en nu heb ik de game uitgespeeld. Ik blijf me vergissen in de lengte van het spel. Er zijn vrij veel dungeons, dus ik ben geneigd te denken dat er wel twee weken overheen gaan voor je de game uit kunt spelen. De meeste dungeons kosten alleen maar 20 tot 30 minuten, dus je kunt er makkelijk twee in een speelsessie doen. Dat is natuurlijk anders als je zonder voorkennis speelt, maar dan nog zijn er maar een paar dungeons waarin je echt goed verdwaald kunt raken. Al met al is A Link to the Past goed oud geworden en heel geschikt voor als je Zelda wil spelen zonder lang aan één game vast te zitten.