Narcos Mexico seizoen 3 wordt afsluiter en krijgt releasedatum

News
dinsdag, 14 september 2021 om 17:30
narcos s3 trailerf1631619575
Na het verhaal van Pablo Escobar is Netflix verder gegaan met de Mexicaanse kartels in Narcos Mexico. Seizoen 3 van de serie heeft nu een trailer en releasedatum gekregen, maar wordt ook het laatste seizoen van de serie.
Let op: dit artikel bevat spoilers over Narcos Mexico!
Narcos Mexico is een serie die gemaakt is door Netflix na het succes Narcos. In die serie ging het over de bekende Columbiaanse drugsbaron Pablo Escobar. In Narcos Mexico wordt juist de gefocust gelegd op de kartels in Mexico. We zien hoe de drugsbaron Miguel Ángel Félix Gallardo steeds groter wordt en aan het einde van seizoen 2 zien we zijn ondergang. In het nieuwe seizoen zullen we te zien krijgen wat er daarna gebeurt.
Het duurde even voordat er een nieuw seizoen werd aangekondigd. Dit kwam vooral omdat de showrunner ermee ophield. Toen Netflix een nieuwe showrunner had gevonden, kon de productie eindelijk aan de slag met seizoen 3.

Veel geweld in Narcos Mexico

Aan de trailer te zien gaat het er niet al te best aan toe in Mexico. Er zijn een hoop personen die zich zien als de nieuwe grote drugsbaron van Mexico, dus er zal waarschijnlijk een hoop geweld te zien zijn, wat ook al te zien is aan de trailer. Er zijn veel vuurgevechten te zien en dat komt overeen met de reputatie die de kartels in Mexico de laatste decennia hebben opgebouwd.
Zie het zelf in de Narcos Mexico seizoen 3 trailer hieronder:
De trailer laat niet alleen nieuwe beelden zien, maar komt ook met een releasedatum. Vanaf 5 november kunnen we van het gloednieuwe seizoen genieten. Helaas zal het daarna ook ophouden, want seizoen 3 is het laatste seizoen voor Narcos Mexico. Mogelijk komt de streamingdienst nog wel met een nieuwe spin-off die zich op de drugshandel in een ander land zal richten.

Populair Nieuws