Grote PS5 update heeft eindelijk een releasedatum

News
dinsdag, 14 september 2021 om 16:30
schermafbeelding 2020 09 28 om 113556f1601285787
Morgen komt er een grote nieuwe PS5 update uit die flink wat nieuwe PlayStation 5 features met zich meebrengt. Eindelijk kunnen spelers namelijk met een extra SSD aan de slag, want Sony maakt het onder andere mogelijk om deze nu uit te breiden.
Dat het binnenkort mogelijk zou zijn om een extra SSD aan je PlayStation 5 te koppelen was al duidelijk dankzij betatesters, maar de functie komt woensdag 15 september dan eindelijk officieel uit via de nieuwe PS5 update. Daar blijft het alleen niet bij. Sony brengt nog een rits van andere functies mee voor gelukkige eigenaren van een PlayStation 5.
Zo wordt het mogelijk om de UI van de console aan te passen. Zo kun je in de Game Base nu veranderen welk icoontje waar staat. De aanpassingsmogelijkheden waren voorheen vrij gelimiteerd, maar daar komt nu dus verandering in. Verder kunnen 3D Pulse Headset-gebruikers profiteren van een nieuwe equalizer om het geluid goed af te stellen voor hun koptelefoon.
Check de overview van de PS5 update hieronder:

PS5 update brengt Trophy Tracker

De nieuwe PS5 update brengt daarnaast ook een nieuwe feature mee voor trofee verzamelaars. Er komt namelijk een Trophy Tracker in de Control Center. Via het Control Center kun je per game nu vijf trofeeën bekijken.
3D Audio Support wordt daarnaast voor ingebouwde TV-speakers uitgebreid. Die kun je nu voor 3D Audio afstellen. Die details en nog vele anderen kun je op het PlayStation Blog nu lezen.

Populair Nieuws