Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 22)

Article
zondag, 06 juni 2021 om 16:00
godfall screenf1592574075
Het is bijna zover: E3 2021 staat in de startblokken. Wat komende week brengt is nog grotendeels onbekend, dus we gamen en kijken er nog even goed op los, terwijl we ons klaarmaken voor al het E3 geweld dat eraan komt. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht en gekeken?

Theo

Gekocht: Godfall, Cadence of Hyrule: Crypt of the Necrodancer
Uitgespeeld: -
Gekeken: -
Deze week kreeg ik ineens een toffe 'Zelda-game' in mijn handen gedrukt. Een cadeautje van mijn vriendinnetje. Heel tof, want ik ben groot Zelda fan en deze game had ik nog niet. Ik heb de game nog niet gespeeld, maar ben nu al benieuwd wat deze aan vermaak gaat brengen. Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met Godfall op de PlayStation 5. Misschien is het een onpopulaire mening, maar ik vind de game echt ontzettend tof. Alles ziet eruit om van te smullen en de gameplay is heerlijk soepel. Daarbij kun je naar hartenlust alles en iedereen kort en klein slaan. Ik ben oprecht benieuwd wat voor ontzettend slechts er nog aan gaat komen, waardoor de recensies zo slecht zijn. Voor nu smul ik van elke rake klap die ik geef.

Marcus

Uitgespeeld:
Gekocht:
Gekeken: Back to the Future
Deze week heb ik Back to the Future nog eens gekeken. Ik had hem lang geleden al een keer gezien, maar alleen de grootste lijnen waren echt blijven hangen. Het is een leuke film, maar toch ook hier en daar best vreemd. Ik bedoel, Marty's vader is een gluurder, maar na de scène waarin dat onthuld wordt heeft de film het er nooit meer over. We moeten er gewoon in mee dat zijn enige probleem een totaal gebrek aan zelfvertrouwen is. Eerdere details zijn niet interessant. Maar ja, uiteindelijk is het geen film die erom vraagt dat je er al te hard over nadenkt.