Viaplay vs F1 TV Pro: dit zijn de reacties op social media

Article
woensdag, 30 maart 2022 om 14:00
viaplay met tekstf1648643997
Er zijn tegenwoordig twee manieren om de Formule 1 te bekijken: Viaplay en F1 TV Pro. Op Twitter delen velen hun meningen over de nieuwe streamingdiensten. Vooral Viaplay krijgt het behoorlijk te verduren.

Viaplay

Viaplay krijgt met name veel kritiek op het commentaar. Velen vinden de commentatoren saai, irritant en emotieloos. Ook zouden de commentatoren fouten maken. Olav Mol wordt flink gemist en daarom luisteren veel fans ook naar zijn commentaar op Grand Prix Radio.
Daarnaast wordt er ook geklaagd over de kwaliteit van de stream zelf en storingen.
Ook de reactie op de crash van Mick Schumacher viel in het verkeerde keelgat. De coureur crashte tijdens de kwalificatie op 26 maart hard tegen de muur.

F1 TV Pro

Concurrent F1 TV Pro krijgt een stuk minder kritiek te verduren. Meerdere Twitteraars geven aan overgestapt te zijn van Viaplay en nu een stuk tevredener te zijn. Een belangrijk punt om te benoemen is wel dat F1 TV Pro momenteel geen Nederlands commentaar aanbiedt, alleen Engels.
Het is dus nog even afwachten tot juni of de fans op Twitter ook met het Nederlandstalige commentaar van F1 TV Pro blij zullen zijn. Sommigen roepen de dienst al op om Olav Mol aan te nemen.
Hoewel de meeste op Twitter dus blij zijn met F1 TV Pro, werkt de dienst niet bij iedereen vlekkeloos. In de reacties op deze tweets geven meerdere mensen aan ook problemen te ondervinden.
Al met al lijkt Twitter blijer te zijn met F1 TV Pro dan met Viaplay. Er zijn een stuk minder klachten over de kwaliteit en het commentaar, en de gebruikers die van Viaplay zijn overgestapt zijn opgelucht met hun beslissing. Toch heeft ook Viaplay zijn fans. Vooral bij zaken als commentaar geldt natuurlijk 'smaken verschillen'. We weten het aantal abonnees overigens niet van de beide diensten.

Heb je een abonnement op Viaplay en wil je liever het commentaar van Olav Mol? We hebben een handig artikel voor je opgesteld over hoe je dat moet doen. Verwacht binnenkort de F1 TV Pro recensie hier online. Viaplay kreeg van ons een 5.5.

Populair Nieuws

Laatste Reacties