Zo krijg je Olav Mol terug bij Viaplay Formule 1

News
zondag, 20 maart 2022 om 17:25
viaplay logof1646151900
Het Viaplay commentaar valt niet bij iedereen even lekker. Nederland klaagt behoorlijk over de presentatoren. Er is wat te doen om het vertrouwde commentaar van Olav Mol weer bij de race te krijgen en wij vertellen je hoe.
Het commentaar op Viaplay, de streamingdienst die naast F1 TV Pro, is volgens fans niet al te best en dus geven wij je graag tips om hier wat aan te doen en Olav Mol weer onder je race te horen.
Olav Mol is toch wel dé vertrouwde stem achter Formule 1. Helaas zal hij de beelden niet meer voorzien van zijn weergaloos commentaar, maar verslaat hij de races voortaan op de radio en wel bij GrandPrixRadio.nl.

Hoe krijg je Olav Mol weer onder de Viaplay race te horen?

Om Olav Mol weer onder Viaplay uitzendingen te krijgen moet je eigenlijk iets heel simpels doen. Gezien beide uitzendingen live zijn en gestreamd worden, kan er een kleine vertraging zijn in een van de twee uitzendingen. Het makkelijkst is om aan het begin van een race Viaplay onder geluid open te zetten en daarnaast via een browser of de app van Grand Prix Radio het geluid erbij te zoeken.
Die laatste heeft een hele makkelijke functie, waarmee je de audio met één druk op de knop 0,5 seconden vooruit of achteruit spoelt. Op deze manier kun je de streams synchroon laten lopen en genieten van Olav Mol tijdens de race.

Viaplay race zonder commentaar kijken

Wil je liever een race helemaal zonder commentaar kijken? Dat kan ook. Hiervoor moet je wel naar de sportpagina van Viaplay in een browser gaan. Op die pagina kun je een 'clean feed' zonder commentaar kiezen, waarbij je dus de race ziet, maar dan zonder de heren die verslag geven. Je hoort dan gewoon de motoren en overige geluiden van de race en kunt kiezen om de on-board radio's van de teams te beluisteren.