Het regent klachten over storing bij Formule 1 via de Viaplay app

News
zondag, 27 maart 2022 om 19:32
viaplayf1647263873
Het is weer die dag van de week dat we massaal voor de buis zitten voor de Formule 1. Dit keer voor de Grand Prix van Saoedi Arabië. Helaas is het voor Viaplay leden niet overal in het land te volgen, want er wordt massaal over een Viaplay storing geklaagd.
Formule 1 doet dit weekend Saoedi Arabië aan. Fans van de sport slingeren dus massaal de Viaplay app weer aan. Helaas is het al vanaf de start van de race voor sommigen niet mogelijk om normaal te streamen. Op storingswebsite allestoringen.nl regent het meldingen van problemen bij Viaplay en ook via Twitter is het niet mals.
Zo zit de een zonder beeld op zijn televisie en heeft de ander een sterk wisselende kwaliteit van de stream. Anderen worden te pas en te onpas uit de Viaplay app gegooid, waardoor het nodige van de race gemist wordt. Hieronder een greep uit de tweets over de problemen:

Kwaliteit van Viaplay zorgt mogelijk voor leegloop aan abonnees

Afgelopen week was de aftrap van het Formule 1 seizoen en de vuurdoop voor Viaplay. Toen viel iedereen over het commentaar, maar er waren ook problemen met de app. Nu er deze week ook weer problemen met de app zijn, kan er wel eens een flink aantal opheffingen voorbij komen bij Viaplay.
De irritatie is, zoals in de laatste tweet te lezen is, behoorlijk. Vooral doordat mensen nu specifiek voor Formule 1 betalen en daar tot nu toe alleen maar ellende mee hebben. Of er men massaal overstapt naar Formule 1 TV, is nog even afwachten.

Populair Nieuws