Top 5 Zombies in Spaceland tips - Dodelijk goede handigheden

Article
woensdag, 16 november 2016 om 11:56
xgn google image
De legendarische modus dook voor het eerst op in Call of Duty World at War en sindsdien maakt het een belangrijk deel van de franchise uit. Wij hebben het hier natuurlijk over het bestrijden van hordes aan ondoden. Ook in de nieuwe CoD is dit aan de orde en daarom hebben wij een top 5 zombies in Spaceland tips!
Waar Infinite Warfare zich behoorlijk ver in de toekomst afspeelt, wordt er met de bijbehorende zombiemap teruggegrepen naar een klassiekere setting. Geen ontzagwekkende robots en ruimtegevechten, maar arcade Space-invaders en old skool Boom Boxes. Zombies in Spaceland is het digitale themapark om jezelf uren in te vermaken, maar de bezoekers zijn allesbehalve vriendelijk. Van het duwen in de wachtrij voor de achtbaan, tot het eten van je arm, deze top 5 Zombies in Spaceland tips kan jij goed gebruiken om weerstand te bieden!

5. Gebruik traps

Zoals je misschien wel hebt meegekregen van Discovery of National Geographic survivalprogramma’s, is het altijd van noodzaak om de omgeving in je voordeel te gebruiken. Dit is met de zombiemodus van Call of Duty niet anders. Alhoewel het pretpark vast voor jong en oud bedoeld zou zijn, is het niet de meest veilige plek op aarde en moet er puur overleefd worden. Gelukkig voor jou helpen de attracties hier een handje in mee.
Elk van de verschillende districten in het themapark kent zijn eigen invulling met unieke trekpleisters. De meest opzienbarende constructies hiervan, zijn in te zetten om de zombies een flink lesje te leren en de weg naar een nieuwe golf aan ondoden vrij te maken. Het inzetten van deze valstrikken kan echt letterlijk het verschil tussen leven en dood betekenen. Ook al kost het activeren van de hinderlagen soms wel wat ingame valuta, het gebruik ervan is zeer aan te raden!
In het Kepler gebied heb je de enorme mechanische krokodil die, nadat er door zijn bek gelopen wordt, in één keer dichtklapt en iedereen verplettert. Journey into Space heeft zijn eigen raketlancering die alle wezens in de buurt tot as verkoold. Over de laserschietende dansplaten in de arcadehal nog maar niet eens te spreken! De attracties maken korte metten met de wandelende lijken, maar pas op, want ook jij kan slachtoffer worden van jouw eigen listen.
100775

4. Souvenirs en tickets

Naast de bekende dollars zijn er ook nog andere wegen om behoorlijk functionele voorwerpen te verdienen. Één van deze manieren is om de zogeheten souvenirmunten in te leveren bij speciale prijzenmachines. De voorwerpen die hieruit komen zijn niet de standaard wapens en kunnen het verschil betekenen tussen het einde van een match en nog een sprankje hoop. Welk voorwerp je krijgt hangt af van de hieronder gegeven combinaties.
  • Rood + Rood + Rood = Medusa Device
  • Blauw + Blauw + Blauw = Sentry Gun
  • Groen + Groen + Groen = Repocrator
  • Rood + Rood + Blauw = Fireworks
  • Rood + Blauw + Blauw = Window Laser Trap
  • Rood + Blauw + Groen = Kindle Pop
  • Groen + Rood + Rood = Boom Box
  • Groen + Groen + Rood = Sentry Turret
  • Blauw + Blauw + Groen = Electric Trap
  • Blauw + Groen + Groen = Boom Box
Naast deze objecten worden de echte gamers uitgedaagd om ook aan de slag te gaan met de derde vorm aan valuta. Door het spelen van de retro spellen en het voltooien van andere uitdagingen, verdient de speler speciale tickets. Bij genoeg van deze belonende kaartjes kan je de hele stapel inleveren in ruil voor bijvoorbeeld een ijskanon, apocalypse verkondigende granaten en nog veel meer toffe items. Maak hier dan ook goed gebruik van en speel af en toe een arcadespel om je tickets op te sparen.
100776

3. Fate en Fortune kaarten

De zombiemodus van Infinite Warfare brengt nog een verandering met zich mee. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van zogeheten Fate en Fortune kaarten, waarmee je het tij kan keren. Met deze kaarten kan je bepaalde bonussen verkrijgen en de zombies het lastig maken. Je kan een set van maximaal vijf kaarten in een match gebruiken, dus er is wel wat afstemming benodigd.
Om je combinaties te vormen, moet je zelf aan de slag met de juiste opties bij elkaar te zoeken. Nieuwe Fate kaarten kan je verkrijgen door levels omhoog te gaan, terwijl Fortune kaarten zijn te verdienen uit Zombie Crates. Het loont zich om een aantal van deze kisten te openen, zodat je beter voorbereid op pad kunt. Je wilt natuurlijk niet de verkeerde kaarten bij je hebben!
Tips die wij jou kunnen geven met betrekking tot het vormen van deze loadouts zijn er natuurlijk. Fate kaarten kan je namelijk het beste links laten liggen, aangezien deze maar zeer beperkte voordelen bieden. Wel kan aan het begin de Fate card genaamd Scorching Skin van pas komen, waardoor vijandelijke zombies in vuur vergaan als zij jou raken.
Fortune kaarten zijn gewoonweg de bom en bieden veel meer handigheden. Wat loont om in je deck te hebben is onder andere de Get Packed kaart, waarmee het volgende wapen dat je koop gelijk een ­Pack-A-Punch versie is. Hiernaast zorgt de Black Friday power up ervoor dat de wapenverkopende Magic Wheel maar 10 ingame dollars kost voor een korte tijd. Spendeer dus wat tijd met de vrijgespeelde Fortune kaarten en personaliseer je deck.
100777

2. Maak je stickerboek compleet

Een dagje naar Spaceland zou niet memorabel zijn als er geen toffe goodies te scoren waren! In de nieuwe zombiemap moet je voor het scoren van gave wapens en easter eggs wel wat moeite doen. Het retro ruimtelevel kent namelijk zeven verschillende bouwpakketten die bijeen geraapt kunnen worden door voorwerpen te verzamelen, uitgebeeld door middel van een stickerboek. En ja, we hebben het hier echt over die plakplaatjes!
Door de map heen liggen excentrieke objecten die je kunt collecteren. Heb je alle voorwerpen van een bepaalde constructie verzameld, is het mogelijk om met wat knutselwerk er een geheel van te maken. Benodigde voorwerpen als de rekenmachine, paraplu en de Boom Box zijn op willekeurige locaties in de map te vinden, met uitzondering van het N3IL’s robot hoofd. Andere stickers zijn te verdienen door drie dezelfde souvenir munten in vastgestelde prijzenmachines te stoppen of door uitdagingen te behalen.
Voor het behalen van alle stickers is het handig om uitgebreide walkthroughs te volgen. Zelf zou je er namelijk niet snel op komen om bepaalde handelingen uit te voeren.
100778

1. Pack-a-Punch

De handigste tip die mee te geven is, is het zo snel mogelijk activeren van de Pack-A-Punch machine. Dit revolutionaire apparaat maakt het mogelijk om jouw wapens naar een nieuw niveau te tillen en de schade die het op zombies toebrengt flink te verhogen. Om toegang te krijgen tot dit toestel, moet er eerst een aantal andere acties ondernomen worden.
Elk van de vier districten kent zijn eigen stroomkring, en daarmee ook onafhankelijke schakelaars. Om de Pack-A-Punch te bereiken, is het noodzakelijk om in het hele park elektriciteit te krijgen. Nadat je in een zone de stroom hebt aangezet, moet je vervolgens door het corresponderende portaal heen lopen, waarna je bij het portaal in het midden van de map uitkomt. Als je dit in alle vier omgevingen zo doet, wordt het mogelijk om via het primaire portaal naar de Pack-A-Punch te teleporteren.
Het upgraden van je wapen is helaas niet bepaald goedkoop en kost je dan ook 5000 ingame dollars. Er moet dus goed nagedacht worden welk moordtuig een opknapbeurt krijgt, want anders kan je behoorlijk bedrogen uitkomen. Één van de beste keuzes om groepen aan zombies weg te knallen zijn de verbeterde versies van LMG’s zoals de R.A.W. en de Titan. Voor een extra easter egg in de Pack-A-Punch moet je de actieknop inhouden bij de vaas die op het tafeltje staat, waarna je in de map UFO’s mag gaan zoeken.
Hopelijk heb je wat aan deze top 5 Zombies in Spaceland tips en houd je het wat langer vol tegen de hordes aan retro zombies.