Top 5 Superhelden teams - Wie zijn jouw helden?

Article
zaterdag, 29 april 2017 om 11:02
xgn google image
De aankomende tijd zitten er enorm veel superheldenfilms aan te komen. Ook superhelden teams worden steeds populairder in deze films en ook in series krijgen ze steeds meer aandacht. In deze special zetten wij de vijf tofste superhelden teams op een rijtje.

5. The Defenders

The Defenders bestaan uit Luke Cage, Matt Murdock (Daredevil), Jessica Jones en Danny Rand (The Iron Fist). Dit zijn stuk voor stuk eenzame superhelden die in New York woonachtig zijn en hun verhaal wordt samen gebracht in The Defenders. Dit superhelden team moet de stad beschermen voor de Hand, een Oosterse club schurken die zich bezighoudt met georganiseerde criminaliteit. De vier superhelden bundelen hun bovennatuurlijke krachten om zo the Hand te verslaan en New York veilig te houden.
Luke Cage's superkrachten zijn dat hij enorm sterk is en dat zijn huid kogelvrij is. Daredevil's zintuigen zijn super gevoelig doordat hij blind is en daardoor merkt hij alles veel eerder dan normale mensen. Jessica Jones heeft een bovenmenselijke kracht in haar spieren en daarnaast kan ze heel hoog springen. The Iron Fist is getraind in meerdere vechtsporten en kan daarnaast zijn vuist opladen met chi, waardoor zijn vuist overal doorheen slaat.
Alle helden uit dit superhelden team hebben al een eigen serie met een seizoen op Netflix staan, alleen Daredevil heeft al twee seizoenen achter zijn naam staan. The Defenders zal aankomende zomer op Netflix verschijnen en zal uit acht afleveringen bestaan, die elk een uur duren. Ook is al bekend dat de serie in één keer op Netflix wordt gezet, dus het is niet zo dat er elke week een nieuwe aflevering wordt toegevoegd.
110360

4. X-Men

De X-Men zijn mutanten, een ondersoort van mensen die met bovenmenselijke superkrachten worden geboren. De leider van dit superhelden team is Professor X. Hij is een mutant die met telepatische krachten geboren is en dus gedachtes kan lezen en controleren. De vijf originele leden van de X-Men uit de stripboeken zijn Archangel, Beast, Cyclops, Iceman en Marvel Girl. Sindsdien zijn er ontzettend veel nieuwe mutanten bij het team gekomen, waarvan de bekendste Wolverine, Mystique en Deadpool zijn.
De superkrachten van de mutanten uit het X-Men superhelden team zijn enorm verschillend. We weten allemaal wel wat de superkracht van Wolverine is, maar andere mutanten hebben vleugels, kunnen van gedaante veranderen of hebben een extreem hoge intelligentie. De aardsvijand van de X-Men is Magneto. Zijn superkracht is het creëren en controleren van magnetische velden. Het conflict tussen Magneto en de X-Man draait om een meningsverschil: Professor X wilt vrede met de mensen, terwijl Magneto ze juist als een bedreiging ziet en zich vijandig tegen ze opstelt.

X-Men Films

X-Men Apocalypse is de laatste X-Men film die is uitgebracht, deze film kwam uit in 2016. De X-Men franchise bestaat inmiddels uit zes X-men films en vier spin-off films die zich op Wolverine en Deadpool focussen. De laatste film uit de spin-off trilogie over Wolverine, Logan, kwam dit jaar nog uit. De spin-off over Deadpool kwam vorig jaar uit en de release van het vervolg hierop werd deze week bekendgemaakt.
Er staan op dit moment drie nieuwe X-Men films voor 2018 op de planning: New Mutants, Deadpool 2 en Dark Phoenix. New Mutants gaat over een team jonge mutanten die op de school van Professor X studeren en moet op 13 april 2018 uitkomen. Deadpool 2 gaat natuurlijk over de onorthodoxe superheld en zal op 1 juni 2018 verschijnen. Dark Phoenix is vanaf 2 november 2018 te bekijken in de bioscoop.
110361

3. Guardians of the Galaxy

Het superhelden team van de Guardians of the Galaxy is behoorlijk veranderd door de jaren heen. Het moderne team van Guardians of the Galaxy bestaat uit Drax the Destroyer, Gamora, Quasar, Rocket Raccoon, Star-Lord, Groot, Mantis, Major Victory, Bug, Jack Flag, Cosmo the Spacedog en Moondragon. Een aardig groot team dus, maar de belangrijkste leden zijn Star-Lord, Groot, Rocket Raccoon en Gamora.
Star-Lor, de leider van de Guardians, is half mens, half Celestial en zijn superkrachten zijn zijn uithoudingsvermogen, kracht en zijn vermogen om zich te herstellen. Groot is een soort levende boom en heeft een aantal superkrachten. Zo kan hij zijn lichaam laten groeien, van gedaante veranderen, licht geven en zichzelf herstellen. Rocket Raccoon is zoals je al ziet aan zijn naam een wasbeer en zijn superkrachten zijn: bovenwasbeerlijke intelligentie, kracht, zintuigen en behendigheid. Gamora is een Zehoberei en is daarom veel sterker en sneller dan mensen Daarnaast heeft ze betere ogen en zenuwen dan de normale aardling.
De eerste Guardians of the Galaxy film kwam uit in 2014. Het vervolg, Guardians of the Galaxy Vol. 2, draait sinds 27 april in de bioscoop. Ook is al bekendgemaakt dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 gemaakt zal gaan worden.
110362

2. Justice League

Justice League is het superhelden team van DC en is ook erg veranderd door de tijd heen. Het huidige team bestaat uit Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash en Cyborg. Voorheen zaten de Green Lantern en Atom bijvoorbeeld ook in het superhelden team Justice League.
De superkrachten van Batman en Superman kennen we inmiddels allemaal wel. Eigenlijk heeft Batman niet eens superkrachten, maar is hij gewoon heel erg rijk. Wonder Woman is een halfgod en heeft ongeveer dezelfde superkrachten als Superman.
Aquaman is een Atlantiër en kan zowel onder als boven water ademen. Verder kan hij ook communiceren met zeedieren en water besturen. The Flash is de snelste mens op aarde en kan daardoor bijvoorbeeld door de tijd en tussen dimensies reizen. Tenslotte is Cyborg een half mens, half robot en hierdoor kan hij makkelijk met computers synchroniseren.
De Justice League film komt dit jaar uit op 17 november en hierin neemt het superhelden team het op tegen Steppenwolf en zijn leger Parademonen. Het wordt de eerste speelfilm waarin alle leden van het superhelden team samen te zien zijn. Eerder verschenen natuurlijk al een aantal solo films van Batman, Superman en de film Batman v Superman. Er staan ook al solo films op de planning voor Wonder Woman, Aquaman en Cyborg.
110363

1. The Avengers

Het team van de Avengers is door de jaren heen en ook de afgelopen tijd veel veranderd. Momenteel bestaan de Avengers onder meer uit Iron Man, Captain America, Black Widow, de Hulk, Spider-Man, Ant-Man, Hawkeye, Thor en Wasp. De belangrijkste leden zijn Iron Man, Captain America, de Hulk en Thor.
Iron Man heeft eigenlijk ook geen superkrachten, hij is gewoon erg rijk waardoor hij een pak met een AI heeft kunnen maken dat hem van alle gemakken voorziet. Captain America is door een super soldaat serum in al zijn eigenschappen verbeterd en heeft daarnaast altijd zijn schild bij zich, waarmee hij erg handig is. De superkracht van de Hulk is dat hij groen wordt en ongeveer drie keer zo groot wordt als hij zich een beetje opwindt. Thor is een Noorse god en kan met zijn hamer Mjolnir elke vijand verslaan.
De nieuwe Avengers film, Avengers Infinity War Part 1 zal vanaf 3 mei 2018 in de bioscoop verschijnen. Voor deze film verschenen al The Avengers en The Avengers Age of Ultron. Het superhelden team kwam ook aan bod in de film Captain America Civil war. In Infinity War trekken de Avengers samen op met de Guardians of the Galaxy om het tegen superschurk Thanos op te nemen.

Populair Nieuws