Top 5 4K films die je moet zien - De optimale belevenis in huis

Article
vrijdag, 20 januari 2017 om 15:44
xgn google image
Jaren gaan voorbij en technologie blijft maar groeien: inmiddels worden dingen waar we een paar jaar geleden alleen nog maar over droomden gewoon de norm. Dit geldt dus ook voor 4K televisies, maar wat moet je er op bekijken? Check hier onze top 5 4K films die je moet zien!
Nu 4K televisies langzamerhand in verschillende huishoudens verschijnen, moeten we er natuurlijk ook wat op kunnen kijken. We willen de optimale belevenis hebben, net zoals in de bioscoop en met 4K televisies komen we daar het dichtst bij. Gigantische ruimteschepen die je tot op het laatste detail kan bewonderen, omgevingen die er nog mooier en echter uitzien: dat is wat we willen. Check hier onze top 5 4K films die je moet zien!

5. Independence Day: Resurgence

In het vervolg op de film Independence Day uit 1996, keren in 2016 de kwaadaardige aliens terug om planeet aarde opnieuw aan te vallen. Dit keer heeft de mensheid een stuk beter afweergeschut, maar de buitenaardse wezens hebben ook niet stilgezeten met hun technologie.
Hoewel de film in zijn verhaal misschien niet zo sterk is, zijn de speciale effecten toch wel een prachtig aanzicht. Al helemaal in 4K kwaliteit vliegen de ruimteschepen en lasers je om de oren. Deze film is daarom een absolute aanrader als je een 4K televisie in huis hebt staan.
In onze review wordt al snel duidelijk dat deze film een goede beoordeling krijgt op de punten waar hij voor bedoeld is. En dat is actie, actie, ruimteschepen en nog eens actie! Check onze Independence Day: Resurgence review voor een uitgebreide samenvatting!
104282

4. X-Men: Apocalypse

Apocalypse, een god die millennialang onontdekt recht onder de voeten van de mensheid begraven lag, ontwaakt uit zijn slaap en gelooft zijn ogen niet. De wereld is niet meer zoals hij hem kent en daarom wil hij deze "repareren", maar onze X-Men helden laten dat niet zomaar gebeuren. Maar dat blijkt nog vrij lastig, want deze eerste en meest krachtige mutant in het universum kan krachten van andere mutanten absorberen.
Degenen die de film nog niet gezien hebben of zelfs de franchise helemaal niet kennen, maar wel over een 4K televisie beschikken, moeten deze film gewoon zien. Lichtstralen, explosies, tornado's en nog veel meer speciale effecten die nog een stuk intenser over komen op zulke hoge kwaliteit. De film is een echte belevenis voor je ogen en daarom een absolute aanrader voor de trotse eigenaren van een 4K televisie.
De mutanten hebben de wereld al meerdere malen van haar ondergang gered, ditmaal worden ze geconfronteerd met een nog groter kwaad! Wil je weten wat wij er van vonden? Check dan onze X-Men: Apocalypse Review!
104287

3. Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road is niet bepaald een komische familiefilm om te kijken. In Mad Max: Fury Road zie je voornamelijk car crashes, rare mannen die vrijwel uit Borderlands geplukt lijken te zijn en een hele hoop zand. Mad Max: Fury Road is de ultieme actiefilm om te kijken op je 4K televisie, want de toffe speciale effecten, de geweldige setting en de vette opmaak van voertuigen maken het een geweldige film om in 4K kwaliteit te kijken.
Max Rockatansky, een Road Warrior en actieheld, is liever alleen dan met anderen. Alleen lijken de omstandigheden hem toch te dwingen om samen te werken met de rebellen. De rebellen hebben iets gestolen van de grote tiran Immortan Joe en zijn op de vlucht geslagen. Maar Immortan Joe laat niet ongestraft van hem stelen en stuurt zijn gehele bende de Wasteland in, om de rebellen te pakken: dit loopt uit op een lange achtervolging.
Een eindeloze lange achtervolging gecombineerd met een hoop beelden van auto's die ontploffen of door de lucht vliegen. Deze film heeft zijn standpunt wel gemaakt! In onze Mad Max: Fury Road Review kan je lezen waarom!
104288

2. Deadpool

Uiteenspattende lichamen, adembenemende actie, een meeslepend verhaal en oneindig veel grappen. Maar dan in 4K kwaliteit, waarin geen detail verloren gaat. Deadpool de antiheld heeft bij de XGN Film Awards sowieso de categorie van beste superheldenfilm gewonnen, maar hij is bij ons ook nog eens de film van het jaar geworden! Dat komt doordat het gewoon in zijn geheel een ontzettend vermakelijke film is!
Wade Wilson, ex-special forces soldaat, is ontslagen en besluit als vigilante te werk te gaan door het recht in eigen handen te nemen. Na een gefaald experiment is hij van top tot teen verminkt, maar hij heeft hierdoor ook ongelooflijke superkrachten gekregen. Het is tijd voor wraak.
Deadpool steekt de draak met andere superheldenfilms, heeft erg grappige humor en is erg origineel in tegenstelling tot sommige andere superheldenfilms. Om die reden heeft de film zijn cijfer van een 8.5 meer dan verdiend! Check onze Deadpool Review voor meer informatie!
104295

1. Arrival

Wanneer de UFO's het oppervlak van de aardkloot bereiken, begint de paniek en gaan de sirenes loeien. Iedereen vreest voor zijn of haar leven: ze zijn gearriveerd. In Arrival draait het alleen niet om totale vernietiging, het gaat hier juist om het leggen van contact. De mensheid zal haar beste beentje voor moeten zetten en moeten hopen dat de vreemde UFO's niet het einde van de wereld betekenen. Het is aan één vrouw om het allemaal uit te zoeken.
Arrival is van het begin tot het einde pure eye candy, de CGI is geweldig en de shots zijn prachtig geschoten. Een film waarin de makers je tenminste veel beelden laten zien. De UFO's zien er ook geweldig en heel origineel uit, waardoor de film een absolute must is om op je 4K televisie te kijken.
De film is nog niet beschikbaar in 4K, maar hij is wel al te reserveren. Mocht je dat doen, dan heb je de film op 22 maart in huis!