Top 3 beste Speedlink producten - Goedkoop is niet duurkoop

Article
zaterdag, 21 mei 2016 om 14:00
xgn google image
Er is een aantal Speedlink producten de afgelopen weken voorbij gekomen met evenzoveel recensies. Hieruit hebben wij een selectie gemaakt en in deze top 3 beste Speedlink producten samengebracht. Producten die je in huis moet halen om optimaal te kunnen gamen.
Speedlink is het merk dat goede gaming gear naar op de markt brengt, voor een acceptabele prijs. Wij hebben een breed assortiment getest, bestaande uit een zestal producten. Lees snel verder welke Speedlink producten jouw game-ervaring kunnen optimaliseren!
Top 3 beste Speedlink producten Medusa

3. Speedlink Medusa

De Speedlink Medusa krijgt de derde plaats in de top 3 beste Speedlink producten die wij hebben getest. Deze veelzijdige 5.1 surround headset wist genoeg indruk te maken om nog vers in het geheugen gegrift te staan. Het kale, maar luxe design geeft al precies aan wat je hiermee in huis haalt, namelijk solide kwaliteit.
De headset zelf is stevig, maar ook verrassend comfortabel op het hoofd zelf. De grip van de Medusa blijft namelijk op zijn plaats waardoor je niet de hele tijd met de standen zit te knoeien. Wat ook te verstellen is, is de microfoon, die overigens naar behoren werkt. Voor team gerelateerde games is de Medusa een prima aanwinst.
Er valt stellig te zeggen dat de Speedlink met deze headset één van de beste 5.1 surround headsets van het moment heeft afgeleverd. De muziek komt tot leven door de acht verschillende speakers die in de headset verwerkt zitten. Om al deze versterkers in te stellen, krijg je een controller met een hoop opties meegeleverd.
De Medusa Speedlink heeft uiteindelijk een 7.5 gekregen door de ietwat zware controller die vijf poorten nodig heeft. Kortom, een goed cijfer voor een prima product!

2. Speedlink Parthica

Een razendsnel keyboard met genoeg opties om aan al je gamebehoeften te voldoen. De Parthica heeft 93 toetsen, waarvan er vijftien programmeerbaar zijn. Je zou denken dat zo'n groot toetsenbord het nodige gewicht met zich meebrengt, maar ook dat valt enorm mee.
Met de Speedlink Parthica weet je zeker dat je genoeg mogelijkheden hebt om het gamen te optimaliseren. Zowel ergonomisch als multifunctioneel weet de hardware indruk te maken. Volumeregelaars, macro's en zelfs knoppen om de responstijd te regelen. De Parthica biedt heel veel voor weinig.
Het keyboard kan je personaliseren door een tal van profielen die in te stellen zijn. Met het zogenoemde Gaming On Demand-systeem detecteert de Parthica welke game je aan het spelen bent en sluit het juiste profiel hier naadloos op aan. Ook al is het toetsenbord niet mechanisch, het voelt nagenoeg even zo prettig aan. Hiermee is een lange gamesessie of het schrijven van een heel boekwerk geen probleem.
De Speedlink Parthica is beloond met een 8.0, aangezien het een van de beter keyboards is in die prijsklasse. Vanaf 50 euro kan dit gaming toetsenbord namelijk al van jouw zijn.

1. Speedlink Kudos Z-9

De Speedlink Kudos Z-9 behaalt de eerste plaats in de top 3 beste Speedlink producten. Deze compacte muis heeft alles wat een goede gaming muis behoort te hebben en nóg meer. Op de redactie wordt deze dan ook nog veel gebruikt, omdat het een plezierig stukje hardware is om mee te werken.
De Kudos Z-9 is een op-en-top stukje ergonomie, dat geheel tot zijn recht komt bij het houden van lange speelsessies. Het kleine formaat doet niet af aan de opties die de stijlvolle muis heeft. Zo kunnen er een groot aantal profielen ingesteld worden die handmatig, maar ook automatisch verwisseld kunnen worden door het eerder genoemde GOD systeem. Deze profielen kunnen allemaal ingesteld worden met behulp van de bijgeleverde software.
Een unieke feature van de muis is dat je deze zelfs in kan stellen door middel van een smartphone. Handig voor als je in de trein op weg bent naar een LAN-party en je nog even snel wat dingen aan wilt passen. Wat bovendien helemaal als een verrassing komt, is dat er volumeregelaars op de muis zitten!
Wij hebben de compacte, maar doeltreffende muis een 8.0 gegeven vanwege zijn goede prestaties. Voor maar 48 euro kan je deze betrouwbare muis al aan je verzameling van gaming gear toevoegen.
Ben je benieuwd naar de overige producten van Speedlink die getest zijn, maar die niet bij deze top 3 beste Speedlink producten behoren? Bekijk dan ook de reviews van de Xilu draagbare speaker, de Decus gaming muis en de Atecs muismat.

Populair Nieuws