Wat vind je het mooiste moment uit de Batman Arkham games? - XGN Doe Mee

  De zomer komt eraan en dat hopen we te merken aan het weer. In die, hopelijk, lekker zomer mogen we aan de slag met enkele titels, waaronder de remaster van Batman Arkham. De XGN Doe Mee fladdert als Batman naar beneden en stelt de vraag over die games!

  De laatste keer focusten wij ons op Blizzards Overwatch en hoe jullie daar tegenover staan. De bèta is uitvoerig gespeeld door velen en vanaf aanstaande week is de titel verkrijgbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze week heeft delix17 het woord:

  delix17 – Level 3

  Ik vond het wel een goede game, alleen ben ik wel benieuwd wat er nog meer uit komt qua DLC. Ik heb wel genoten van de bèta. Ik moet nadenken of ik 60 euro wil uitgeven aan deze game.

  Een interessant beginpunt delix17, want wat gaat Blizzard ons nog meer brengen qua DLC? Het bedrijf is namelijk ijzersterk met het in leven houden van diens franchisen, zoals World of Warcraft en Team Fortress 2. Een punt wat vaak naar voren kwam is dat de game 60 euro zou kosten, maar dat is niet het geval: Overwatch is vanaf 40 euro verkrijgbaar. Dat we daarmee even op één lijn zitten.

  Goed, eventjes genoeg over Overwatch. We richten ons vizier op The Dark Knight, de Caped Crusader: Batman. Afgelopen week maakte Warner Bros. bekend dat de eerste twee Batman Arkham games, ontwikkeld door Rocksteady, opnieuw uit zullen komen voor de huidige generatie consoles. Op die consoles kunnen gamers al genieten van Batman: Arkham Knight – over de PC-versie zullen we maar niks zeggen. Onze vraag is dan ook:

  Wat vind je het mooiste moment uit de Batman Arkham games?

  Om duidelijk te zijn, we focussen ons hier wel op de vier games; Arkham Origins valt daar dus ook onder, al viel die bij velen minder in de smaak dan de drie games die gemaakt zijn door Rocksteady. Het hoeft niet per se één bepaald moment te zijn, maar het mag ook een gamegedeelte zijn. De XGN Doe Mee is zelfs royaal en vraagt zelfs om momenten waar je een hekel aan hebt; het kan ons niet gek genoeg.

  Laat dat weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Kunnen wij een weekend lang gaan nadenken over onze favoriete momenten uit de serie. En nu fladdert ook de Doe Mee weg. Tot volgende week!

  Batman: Arkham Asylum

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.