Top 10 Switch remastered games die we willen zien

Article
woensdag, 24 januari 2018 om 17:00
xgn google image
Er komen meer en meer klassiekers naar de Switch">Nintendo Switch. Geweldige games zoals Skyrim en L.A. Noire zijn al op Nintendo’s wondertje verschenen. Natuurlijk willen we nog veel meer hiervan zien, daarom deze top 10 Switch remastered games!
Het is geweldig dat allerlei oudere games naar de Nintendo Switch worden gebracht. Op die manier kunnen we ook onderweg een aantal van onze favorieten spelen. Maar, zoals altijd, zijn er meer games die we wel op de Switch willen zien verschijnen! Dus hier zijn tien games die een Switch remaster moeten krijgen.

10. Paper Mario

Laten we beginnen met een game van Nintendo’s eigen bodem. Paper Mario, een game die origineel is uitgekomen voor de Nintendo 64, heeft een unieke visuele stijl en is een geweldige game voor de beginnende RPG-speler. Het action command systeem van de game kan mooi vertaald worden naar de Joy Cons, zonder weinig van het oude systeem te veranderen.
Natuurlijk, als Nintendo het wil dan kunnen motion controls toegevoegd worden aan de action commands. Ook is het misschien wel leuk om de game uit te breiden met een stickeralbum. Dan kun je stickers verzamelen tijdens je reis door de gamewereld. Een andere optie is een kleurboek, met de Big Paint Stars van Paper Mario: Color Splash. Het is makkelijk om de game wat extraatjes te geven.
124945

9. Final Fantasy 7

Al jaren wachten de fans van Final Fantasy 7 op een mogelijke remaster en er is een remaster onderweg naar de PlayStation 4, maar waarom kan de game niet naar de Switch komen? Er is nog geen Final Fantasy game verkrijgbaar op de Switch, dus het wordt hoog tijd dat er eentje aankomt! En laten we eerlijk wezen, Final Fantasy 7 is dan de game die we allemaal willen zien.
Op zich is het goed als er weinig aan de game verandert. Maar het kan natuurlijk allemaal mooier en beter. Wat dachten jullie van een complete editie, samen met Crisis Core en Dirge of Cerberus. Op die manier kun je het hele Final Fantasy 7 verhaal meemaken op de Switch. En om het al helemaal mooi te maken, kan ook Before Crisis eindelijk een keer in het westen uitkomen!
124946

8. No Man’s Sky

Niet iedereen is even positief over No Man’s Sky, maar na een aantal belangrijke updates kunnen we zeker zeggen dat de game leuk is om te spelen. En de game is waarschijnlijk ook leuk om onderweg te spelen, het is natuurlijk super relaxed om in de trein of bus te zitten en ondertussen een ruimtereiziger te zijn, op zoek naar nieuwe planeten.
Er hoeft weinig toegevoegd te worden aan No Man’s Sky voor een goede port, maar meer is natuurlijk altijd beter dan minder dus laten we wat suggesties geven! Er zijn nu miljoenen mogelijkheden als je een planeet bezoekt, maar wat als er nog meer mogelijkheden komen? Voeg meer assets toe en geef de Switch overuren, dan wordt No Man’s Sky voor de Switch nog interessanter! Natuurlijk heeft de Switch maar een beperkt vermogen, maar we kunnen altijd dromen van iets moois.
124947

7. King’s Quest

Avonturengames zijn er natuurlijk nooit genoeg en als we kijken naar avonturen die we op de Switch willen meemaken dan is er één game die we zeker willen zien: King’s Quest! Of het nu gaat om de originele serie, of de game uit 2015, dit epische verhaal kan een regelrechte aanwinst zijn voor de Nintendo Switch.
Maar als we dan mogen kiezen, dan willen we eigenlijk alles wel. De acht point-and-click games uit de jaren tachtig en negentig zijn namelijk ontzettend tof en mogen absoluut niet ontbreken uit een collectie van retrogames. King’s Quest uit 2015 is een mooie afsluiter van het hele verhaal en geeft Switch-spelers ook een moderne game in deze collectie van golden oldies.
124948

6. Burnout Paradise

Weet je wat we nog niet genoeg hebben op de Nintendo Switch? Racegames, en daarom stellen wij een Burnout Paradise remaster voor! Burnout Paradise is een game waarmee wij veel plezier hebben beleefd en een game waarmee nog veel meer mensen plezier kunnen hebben als de game op de Switch uit komt. Heerlijk racen in een open wereld is de droom van iedere autoliefhebber en met deze game kan het.
We willen dan ook meteen voorstellen dat de game uitkomt met alle DLC. Oké, misschien wordt de game dan wat duurder, maar wat is er nou leuk aan een remaster als deze niet met eerder uitgebrachte DLC wordt gebundeld? En laten we dan meteen alle online multiplayer modi toevoegen, dan is het pas echt leuk!
124949

5. Assassin’s Creed Rogue

Het is recentelijk aangekondigd dat er een Assassin’s Creed Rogue remaster komt voor de PlayStation 4 en Xbox One en wij vragen ons af waarom deze niet naar de Switch komt. Het is toch een geweldige kans voor Ubisoft om de Assassin’s Creed games naar de Switch te brengen? Breng deze game dus ook naar de Switch, dan kunnen nog meer spelers van deze toffe game genieten!
Aangezien er al een remaster van Assassin’s Creed Rogue onderweg is, hebben we eigenlijk weinig toe te voegen over wat er allemaal mogelijk is. De aangekondigde remaster komt met alle DLC, iets dat we natuurlijk ook op de Switch willen zien. Het is misschien nodig om de grafische opties iets naar beneden te halen, maar zelfs dan is de game zeker nog goed voor de Switch.
124950

4. Crash Bandicoot

Eén van de beste remasters van vorig jaar is toch wel de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Deze remaster heeft al het plezier en alle frustratie van de originele Crash games, maar met een gelikte nieuwe stijl. Deze collectie is op dit moment alleen nog maar voor de PlayStation 4 te krijgen, maar hij zou ook zeker passen op de Nintendo Switch.
Mocht de N. Sane Trilogy nu bij Sony blijven, dan is het altijd mogelijk om de oude games naar de Switch te brengen, zonder alle visuele upgrades. Of, wat dachten jullie van een remaster van Tag Team Racing! Deze populaire racegame van Crash heeft wel wat weg van Mario Kart, dus zo moeilijk is dat vast niet. Leuk, dat is het vast wel!
124951

3. Spyro franchise

Steek je hand op als je Spyro the Dragon mist in zijn originele vorm, voordat Skylanders uitgevonden werd! Zo, nu we honderden handen kunnen zien, hoeven we nauwelijks nog uit te leggen waarom Spyro het verdient om naar de Switch te komen. De originele Spyro-trilogie is precies wat wij als retrogamers nodig hebben op de Switch.
We willen dan graag Spyro’s eerste drie games zien op de Switch. Het liefst zo trouw aan het origineel als maar mogelijk is, maar het mag natuurlijk ook een complete remaster zijn in de stijl van de N. Sane Trilogy. Wat leuk kan zijn, is het vliegen van Spyro binden aan motion controls. Op die manier heb je net wat extra nieuwigheid!
124952

2. GTA V

Er zijn geruchten over een mogelijke remaster van Grand Theft Auto 5 voor de Nintendo Switch en wij zouden het geweldig vinden als dat gebeurt. GTA V is één van de beste games uit zijn generatie, we durven bijna te zeggen dat het één van de beste games ooit is. En aangezien er best wel wat mainstream titels, zoals Skyrim, naar de Switch zijn gekomen, is GTA V absoluut een goede mogelijkheid.
Zouden we iets veranderen aan GTA V, waarschijnlijk niet. De game is goed op zichzelf en moet op zichzelf gespeeld worden. Het is een game die je mee moet maken en een game die je waarschijnlijk super goed mee kunt maken op de Nintendo Switch. Wij vinden dat Rockstar en Nintendo dit mogelijk moeten maken!
124953

1. Prince of Persia

Het is alweer bijna acht jaar sinds de laatste Prince of Persia game, dus een Prince of Persia remaster is precies wat we nodig hebben. En of ze nu de eerste trilogie doen, of de games rondom The Sands of Time uitkiezen voor de Switch, Prince of Persia is op dit moment gewoon de grote afwezige als het gaat om remasters.
Prince of Persia is een franchise met ontzettend veel mogelijkheden, ook voor op de Switch. De games lenen zich goed voor een kleiner scherm en er is van alles mogelijk mocht Nintendo het nodig vinden om de games aan te passen. Zo kunnen de latere games zeker aangepast worden om te werken met een stylus, of misschien zelfs motion controls. Maar, mocht er niets aan de gameplay veranderd worden, dan vinden wij dat zeker prima.

Dit is onze top 10 Switch remastered games, wat is die van jullie?

Nu je onze top 10 hebt gelezen, zijn we benieuwd naar de ideeën die jij hebt! Welke game zie je graag als remaster op de Nintendo Switch verschijnen? Laat het ons weten in de comments! Wil je meer lezen over games op de Switch, check dan ons artikel over de Switch indie games van deze maand, of bekijk de nieuwe Nintendo Switch games en DLC aankondigingen van de laatste Nintendo Direct Mini.

Populair Nieuws

Laatste Reacties