Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

 • Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 30 juni 2017
 • PS4

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

De eerste drie Crash Bandicoot gams krijgen een remaster. De originele delen werden gemaakt door Naughty Dog, bekend van The Last of Us en de Uncharted reeks. De remasters worden gemaakt door Vicarious Visisions, die vooral bekend is van haar werk aan Tony Hawk's Pro Skater.

5 Volgers

0 In collectie

4 In wenslijst

PEGI 3
Genre
Actie, Avontuur, Platformer
Releasedatum
30 juni 2017
Franchise
Crash Bandicoot
Publisher
Activision Blizzard
Developer
Vicarious Visions
Platformen
PS4

XGN

Review Lezen

Community

Metacritic

Laatste video's

Gameplay Launch Trailer

Belangrijke updates

 • Top 7 beste PS4 platform games volgens jullie

  De PlayStation 4 kent veel toffe platformers, maar wat zijn nu echt de beste titels voor ultiem speelplezier? Afgelopen week vroegen we jullie wat de beste platform game voor de PlayStation 4 is. Jullie hebben vol enthousiasme geantwoord en in deze special vind je daarom jullie top 7 beste PS4 platform games!

  14 augustus 2017 Laura de Fluiter 6 reacties
 • Top 10 bekendste YouTube gamers

  Tegenwoordig wordt YouTube veel gebruikt, er staan dan ook miljoenen video's op. Van vlogs en pranks tot game video’s, het is er allemaal. Er zijn inmiddels honderden bekende gamende YouTubers. Om een goed overzicht te geven, hebben wij een lijst samengesteld van de tien bekendste Youtube gamers.

  6 augustus 2017 Diantha van Petegem 3 reacties
 • Wat is de beste platform game voor de PlayStation 4? [poll]

  Na de knaller Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verdienen ook andere platform games om aan het licht gebracht te worden. De afgelopen jaren zijn veel platform games uitkomen voor de PlayStation vier, die niet de verdiende herkenning hebben gekregen. Kijk tussen de lijst en stem op een game die je leuk lijkt, of ga voor je favoriete game!

  3 augustus 2017 Diantha van Petegem 4 reacties
 • Splatoon 2 release doet het weer minder dan Crash trilogie in Verenigd Koninkrijk

  De Splatoon 2 release is net als vorige week wederom op verkoopcijfers verslagen door Crash Bandicoot N Sane Trilogy. Het gaat hierbij om cijfers van fysieke games in het Verenigd Koninkrijk en de digitale verkopen zijn niet meegerekend. Splatoon 2 kwam op 21 juli uit voor de Nintendo Switch.

  31 juli 2017 Rutger Meier
 • Splatoon 2 release komt binnen op tweede plaats in verkooplijst

  De Splatoon 2 release verkoopt relatief goed in het Verenigd Koninkrijk. De game komt na drie dagen uit te zijn binnen op de tweede plaats op de lijst van meest verkochte games. Crash Bandicoot N Sane Trilogy staat voor de derde week achter elkaar op de eerste plaats.

  24 juli 2017 Rutger Meier