Eerder al verscheen er op verschillende Italiaanse websites een Assassin’s Creed Rogue HD versie, hierdoor werden de geruchten aangewakkerd rond een mogelijke remake van de game. Vandaag is deze remake ook bevestigd door uitgever Ubisoft. Boven dit artikel kun je de eerste trailer van de game bekijken.

Dit is fijn, want veel spelers hebben destijds Assassin’s Creed Rogue gemist op de PC, PS3 of Xbox 360 omdat ze al waren overgestapt naar de PlayStation 4 of Xbox One. Hoewel wij het spel destijds niet erg goed ontvingen en slechts een 6,5 gaven in de review.

Assassin’s Creed Rogue Remastered release bevat alle DLC

Naast het feit dat de basisgame een flinke update krijgt zal ook alle DLC standaard bij de Remastered versie van de game zitten. Hieronder vallen de missies The Armor of Sir Qunn en The Siege of Fort de Sable. Assassin’s Creed Rogue Remastered zal hogere resoluties, mooiere omgevingen en betere visuele kwaliteit bevatten dan de originele game.

Assassin’s Creed Rogue Remastered is vanaf 20 maart 2018 verkrijgbaar. Voor iedereen die niet tot maart wil wachten op een Assassin’s Creed game is er gelukkig het in oktober vorig jaar verschenen Assassin’s Creed Origins. Deze game, die zich afspeelt in Egypte, hebben wij in onze Assassin’s Creed Origins review een 9 gegeven en is dus zeker de moeite waard!