Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  10. Plants vs Zombies Garden Warfare 2

  Alhoewel Plants vs Zombies Garden Warfare 2 nooit een echte hoogvlieger was, heeft die het toch goed gedaan. Zo scoorde de cartooneske game een keurige 8,5 in onze review en werd het spel aangeprezen om de grote hoeveelheid content en leuke artistieke stijl. Reden genoeg om de shooter voor een schappelijke prijs binnen te halen, toch?

  Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is voor 24,59 euro verkrijgbaar bij Mediamarkt.

  9. Watch Dogs 2

  Alhoewel Watch Dogs één het bij critici goed deed, waren de spelers minder te spreken over de kwaliteit van de game. Watch Dogs 2 beloofde daar verandering in te brengen en deed dit met verve. Met een hipper personage, meer levendige stad (San Francisco) en meer activiteiten deed het tweede deel het origineel vergeten. Twijfelde je ten tijden van de release in november vorig jaar nog? Dan kan je hem nu veilig binnen halen voor een goedkope prijs.

  Watch Dogs 2 is voor 27,50 euro verkrijgbaar bij Wehkamp.

  8. Dark Souls 3

  Dark Souls 3 dateert alweer van maart vorig jaar en mag gerust één van de beste games van 2016 genoemd worden. De duistere RPG is weliswaar moeilijk, maar bezorgt je wel een bijzonder voldaan gevoel wanneer je de verscheidene eindbazen verslaat. Dat alleen al is de budgetprijs volledig waard.

  Dark Souls 3 is voor 25 euro verkrijgbaar bij Bol.com. Dit geldt tot en met 4 oktober.

  7. Assassin’s Creed Syndicate

  Kan jij niet wachten op Assassin’s Creed Origins en heb je Assassin’s Creed Syndicate nog niet gespeeld? Dan is dit het ideale moment om voor een relatief lage prijs door de straten van Londen te klimmen en te klauteren. Heb jij 20 euro over om je grootste vijand in de game om te leggen?

  Assassin’s Creed Syndicate is voor 20 euro verkrijgbaar bij Bart Smit. Dit is inclusief bezorgkosten.

  6. Ratchet & Clank

  Het was alweer een tijdje geleden dat er een echt goede Ratchet & Clank uitkwam, maar daar was dan de remake van het origineel uit 2002. Compleet opgepoetst, technisch verfijnd en bovendien een heerlijke game. Ideaal spel voor tussen het harde blockbustergeweld door.

  Ratchet & Clank is voor 24 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.nl.

  5. Prey

  De release van Prey (5 mei 2017) ligt ons nog vers in het geheugen, maar toch is al bijna twee derde van de oorspronkelijke prijs van de game af gegaan. Ligt het aan de kwaliteit van de game? Waarschijnlijk niet, want Prey pakte gewoon een goed cijfer in onze recensie. Afijn, net iets meer dan twintig euro aftikken voor een nieuwe en goede game lijkt ons niet verkeerd.

  Prey is voor 22,99 euro verkrijgbaar bij Bart Smit.

  4. Deus Ex Mankind Divided

  Het langverwachte vervolg op Deus Ex Human Revolution (2011) werd vorig jaar goed ontvangen. Des te opvallender is het dat de game al snel in prijs daalde. Niet dat het voor de koopjesjager ook maar iets uitmaakt, want voor slechts een tientje heb je één van de beste PS4 budget games in je bezit.

  Deus Ex Mankind Divided is voor 9,75 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.nl

  3. Mass Effect Andromeda

  Na Prey dus weer een game die dit jaar uitkwam en dit keer niet zomaar eentje. Mass Effect Andromeda werd begin dit jaar gezien als één van de grootste games van 2017, maar stelde toch een tikkeltje teleur. Vooral de bugs werden gezien als een heikel punt tijdens het spelen, maar laten die nou eens voor een groot deel verholpen zijn. Dan is 25 euro niet veel toch?

  Mass Effect Andromeda is voor 24,99 euro verkrijgbaar bij bol.com. Dit geldt tot en met 4 oktober.

  2. Uncharted The Lost Legacy

  Uncharted The Lost Legacy is niet eens een maand uit, goed ontvangen, maar toch al snel onder de 30 euro. Weliswaar is het meest recente deel in de avonturenreeks officieel een standalone DLC, maar in onze review vond Rox het bijna niet onderdoen voor de reguliere delen. Voor nog niet eens 30 euro dus de ideale koop.

  Uncharted The Lost Legacy is voor 27,50 euro verkrijgbaar bij GameRecourse.

  1. Dishonored 2

  Nog geen jaar geleden kon je voor de tweede keer door de wereld van Dishonored sluipen, maar nu al is de stealthgame voor 15 euro (!) verkrijgbaar. Dat zal vast niet aan de kwaliteiten liggen, want wij vonden Dishonored 2 een 9 waard. Wil je niet de volle mep betalen voor een nieuwe triple A game? Dan dragen we Dishonored voor deze spotgoedkope prijs aan als één van de beste PS4 budget games.

  Dishonored 2 is voor 16,95 euro verkrijgbaar bij Wehkamp. Dit is inclusief bezorgkosten.

  Dit zijn volgens ons de tien beste PS4 budget games van dit moment. Welke van deze ga jij halen?

  Plants vs Zombies Garden Warfare 2

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.