Uncharted: The Lost Legacy

 • Uncharted: The Lost Legacy (PlayStation 4)
 • Releasedatum: 23 augustus 2017
 • PS4

Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer moet een legendarisch Indiaas artefact uit handen van een meedogenloze handelaar zien te houden. Ze roept de hulp in van de beruchte huurling Nadine Ross. Samen reizen ze door de ontoegankelijke bergen van India en moeten ze samenwerken om het mysterie van het artefact te ontrafelen. Vechtend tegen een overweldigende overmacht doen ze er alles aan om te voorkomen dat de regio in chaos vervalt...

1 Volgers

0 In collectie

3 In wenslijst

PEGI 16
Genre
Actie, Avontuur
Releasedatum
23 augustus 2017
Franchise
Uncharted
Publisher
Sony Computer Entertainment
Developer
Naughty Dog
Platformen
PS4

XGN

Community

Metacritic

Laatste video's

E3 2017 Story Trailer

Belangrijke updates

 • Win een gouden PS4 met de Uncharted The Lost Legacy schattenjacht

  Uncharted The Lost Legacy komt op 23 augustus uit, exclusief voor de PlayStation 4. Om dat te vieren kun je bij ons een speciale gouden PS4 winnen met natuurlijk de game.

  15 augustus 2017 Rob Ottens 14 reacties
 • Wat verwacht jij van Uncharted The Lost Legacy? - XGN Doe Mee

  De gamedroogte van de afgelopen maand is over een tijdje voorbij: over enkele weken komt Uncharted The Lost Legacy uit. Vandaar dat de XGN Doe Mee deze week in het teken staat van de nieuwe Uncharted titel. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  12 augustus 2017 Rick Dijs 8 reacties
 • PS4 sales zijn tot nu toe minder hoog dan vorig jaar

  De PS4 sales van het huidige fiscale jaar zijn tot nu toe minder hoog dan in het vorige fiscale jaar. Dat blijkt uit de eerste cijfers van het eerste kwartaal van Sony. Het bedrijf wijdt de mindere verkoopcijfers aan het gebrek aan exclusieve titels in april tot en met juni.

  1 augustus 2017 Rutger Meier
 • Game releases augustus - Sonic Mania en Uncharted The Lost Legacy

  Elke maand komen er wel één of twee titels uit waar veel gamers op zaten te wachten. Ook deze maand is het raak, wat dacht je van titels als Sonic Mania en Uncharted The Lost Legacy? Maar naast die twee komen er natuurlijk nog meer games uit, welke dat zijn zie je in ons overzicht game releases augustus.

  1 augustus 2017 Rutger Meier 5 reacties
 • Wallpaper Pick augustus met Life is Strange en The Dark Tower

  Het is augustus en dat betekent dat nagenoeg iedereen wel een momentje vakantie heeft! Ga je lekker een weekje weg of blijf je liever thuis om eens uitgebreid, zonder verplichtingen te gamen? Wat het ook moge zijn, geef in ieder geval je achtergrond even een update om het te vieren. Kies hier een nieuwe in de Wallpaper Pick augustus!

  1 augustus 2017 Jeroen Ruiter