Beste AAA games Black Friday 2018 Deals - Topgames op een rij

  Alle webwinkels staan vol met de beste Black Friday 2018 deals. Zo zijn er inmiddels ook al veel deals voor AAA games bekendgemaakt. Games als Assassin’s Creed Odyssey en Marvel’s Spider-Man kunnen met hoge korting worden gekocht. Dit zijn de top 10 beste AAA games Black Friday 2018 Deals.

  10. Red Dead Redemption 2

  Qua aanbieding voor Red Dead Redemption 2 kunnen we niet al te veel verwachten. Deze game, die in onze Red Dead Redemption 2 review werd omschreven als een schot in de roos, is op 26 oktober 2018 uitgekomen. Toch kun je deze game kopen met maximaal tien euro korting. Red Dead Redemption 2 is namelijk voor 50 euro te koop bij Allyourgames. Deze game is beschikbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Red Dead Redemption 2 (Xbox One) kopen voor €50,00!

  Red Dead Redemption 2 (PlayStation 4) kopen voor €53,99!

  De nieuwste game van Rockstar Games is enorm populair. Het verhaal speelt zich af in het Wilde Westen in 1899. De tijd van de cowboys loopt op zijn einde, maar daar willen Arthur Morgan en de Van der Linde Gang niets van weten. Je bent continu op de vlucht voor federale agenten en bounty hunters! Daarnaast zijn er enorm veel mogelijkheden in de prachtige open wereld van Red Dead Redemption 2.

  9. GTA V

  Van de allernieuwste release in deze lijst met de beste AAA games Black Friday 2018 deals gaan we naar de oudste release. GTA V kwam namelijk al op 17 september 2013 uit. Nog altijd is deze game van Rockstar Games ontzettend populair. Dat heeft vooral te maken met de vele updates die er nog altijd worden doorgevoerd aan de online modus van GTA V. GTA V is op vrijdag 23 november (Black Friday) voor 19,98 euro te krijgen bij Game Mania.

  GTA V kopen voor €19,98!

  GTA V is de dertiende game in de franchise. In de singleplayer modus kun je spelen als Michael de Santa, Franklin Clinton en Trevor Philips. Het verhaal speelt zich af in de grootste wereld ooit in een GTA-game. In GTA Online kun je je eigen personage aanmaken en kun je met andere spelers los gaan in de grote open wereld van Los Santos. Er kunnen missies worden gehaald, races worden gereden en deathmatches worden gespeeld.

  8. The Witcher 3: Wild Hunt GOTY

  De volgende game in deze lijst is The Witcher 3: Wild Hunt. En dat niet zomaar de eerste de beste versie, maar de Game of the Year editie. Deze game, die werd ontwikkeld door CD Projekt Red, speelt zich af in een grote open wereld. Je speelt in deze game in een third-person perspectief. Aankomende vrijdag, op Black Friday, is deze game verkrijgbaar voor 19,98 euro.

  The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition kopen voor €19,98!

  De Game of the Year editie van The Witcher 3: Wild Hunt bevat alle uitgebrachte content. Jij speelt in deze game als Geralt van Rivia. Hij is een professionele monsterjager in donkere tijden, waar er geen licht aan het einde van de tunnel lijkt te zijn. Het verhaal is langer dan 100 uur en voor twintig euro heb je dan ook echt een top game in huis.

  7. God of War

  God of War is de volgende game in deze lijst met de top 10 beste AAA games Black Friday 2018 deals. Deze game kwam op 20 april 2018 uit voor de PlayStation 4. In deze actie-avonturengame speel je als Kratos; de God van de Oorlog. Het verhaal is gebaseerd op de Noorse mythologie, maar Kratos is en blijft een Griekse God. God of War is op dit moment voor 29 euro beschikbaar bij bol.com.

  God of War kopen voor €29,00!

  In God of War ga je, als Kratos samen met je zoon Altreus, op zoek naar de hoogste top van de nine realms. Ze gaan hier namelijk de wens van de overleden vrouw van Kratos in vervulling brengen: haar as hier uitstrooien. Samen met zijn zoon, voor wie Kratos zijn verleden geheim houdt, komen ze verschillende monsters en goden uit de Noorse wereld tegen.

  6. Call of Duty: Black Ops 4

  Vraag aan een willekeurig persoon naar het meest bekende schietspel en er is een grote kans dat ze Call of Duty zeggen. De allernieuwste Call of Duty: Black Ops 4 is op 12 oktober 2018 uitgekomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Normaal gesproken kost deze game 64,98 euro, maar op Black Friday kun je Call of Duty Black Ops 4 voor 39,98 euro kopen bij Game Mania.

  Call of Duty: Black Ops 4 kopen voor €39,98!

  De nieuwste Call of Duty heeft geen singeplayer modus meer. Er is een multiplayer modus en een zombies modus. Daarnaast is er voor het eerst een battle royale modus, genaamd Blackout. In deze modus strijden er maximaal honderd spelers op de allergrootste Call of Duty map ooit voor de overwinning. Daarnaast is de zombies modus van Call of Duty Black Ops 4 groter dan van iedere andere game uit de franchise.

  5. FIFA 19

  Van een hele toffe shooter gaan we naar de meest bekende voetbalgame aller tijden: FIFA! En dan niet zomaar een FIFA, maar de allernieuwste game genaamd FIFA 19. Deze game kwam aan het einde van september uit voor verschillende platformen. Toen betaalde je tussen de 59,99 en 69,99 euro voor de game. Op Black Friday betaal je voor de Xbox One versie maar 34,99 euro. Voor de PlayStation 4 versie ben je het goedkoopste uit bij de MediaMarkt. Ook deze aanbieding geldt pas vanaf vrijdag 23 november.

  FIFA 19 Xbox One kopen voor €34,99!
  FIFA 19 PlayStation 4 kopen voor €39,00!

  In FIFA 19 kun je een carrière als speler of als trainer beginnen. Je kunt toffe aftrap spelmodi spelen, waaronder een modus zonder regels en een modus waarbij je alle wedstrijden in de Champions League speelt. Daarnaast is er de populaire modus Ultimate Team, waarin je kaarten moet verzamelen om zo een zo goed mogelijk team samen te stellen. Dan kun je het opnemen met de CPU of tegen andere spelers!

  4. Monster Hunter World

  Monster Hunter World kwam aan het begin van 2018 uit, maar deze actie role-playing game van Capcom is nu al te koop voor een zacht prijsje. Jij kunt nu namelijk al die draken, supervleermuizen en reuzerkameoleonnen verslaan voor maar 27,77 euro kopen bij Game-Outlet. En dat terwijl deze game normaal gesproken voor 59,99 euro over de toonbank gaat.

  Monster Hunter World kopen voor €27,77!

  In Monster Hunter World kun je de monsters op verschillende manieren verslaan. Je kunt gebruik maken van je zwaard, maar ook de omgeving kan worden gebruikt om de vele monsters te verslaan. Maar ook het verzamelen van grondstoffen en het zoeken naar sporen is belangrijk in Monster Hunter World. Voor 27,77 euro kun je eigenlijk niet sukkelen met deze topgame!

  3. Shadow of the Tomb Raider

  Op de derde plaats in deze lijst met de top 10 beste AAA games Black Friday 2018 deals staat Shadow of the Tomb Raider. Deze game is ook nog relatief nieuw, want hij kwam pas op 14 september 2018 uit. Toch is deze game op Black Friday bij Game Mania verkrijgbaar voor maar €34,95!

  Shadow of the Tomb Raider voor €34,95!

  In deze game ga je aan de slag als Lara Croft. Je pakt namelijk een dolk uit een tombe weg. Dat was een stomme fout, want je zorgt op deze manier voor het einde van de wereld. Verschillende natuurrampen, waaronder tsunami’s, nemen veel mensenlevens en jij moet proberen te wereld te redden!

  2. Spider-Man

  De volgende aanbieding in deze lijst geldt alleen voor de mensen met een PlayStation 4. Dat klinkt misschien gek, maar dat komt omdat het gaat om Marvel’s Spider-Man. Deze game is exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Normaal gesproken betaal je voor deze game bij Wehkamp Mania 69,95 euro, maar op Black Friday betaal je nog maar €34,95 euro. Daarnaast zijn er een aantal toffe bundels in de aanbieding.

  Spider-Man kopen voor €34,95!
  Spider-Man + PS4 Slim 1TB + 2 controllers kopen voor €311,00!
  Spider-Man + PS4 Slim 1TB + 2 controllers + COD BOIIII voor €319,00!

  Spider-Man speelt zich af in New York waar jij zoveel je als je wil kunt rondslingeren. Je kunt missies halen om het verhaal van de nieuwste Spider-Man game te voltooien, maar je kunt ook je gang gaan in de semi-open wereld. Er zijn tot nu toe drie DLC’s aangekondigd voor Marvel’s Spider-Man, waarvan er al twee zijn uitgekomen. De laatste DLC komt in december van dit jaar uit.

  1. Assassin’s Creed Odyssey

  De beste AAA deal voor deze Black Friday is Assassin’s Creed Odyssey. De nieuwste game in de Assassin’s Creed franchise kwam op 5 oktober 2018. Deze game kost normaal gesproken ongeveer 60,00 euro, maar op dit moment is Assassin’s Creed Odyssey voor 33,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.

  Assassin’s Creed Odyssey kopen voor €33,00!

  In Assassin’s Creed Odyssey speel je als Kassandra of Alexios; een vrouwelijk of een mannelijk personage. Er heerst een oorlog tussen de twee griekse stadstaten Athene en Sparta. Jij bent de aangewezen persoon om in al deze chaos de rust te vinden. Er zijn ontzettend veel missies en een wel vijftig uur durend verhaal. Een grote game die je op Black Friday voor een zacht(er) prijsje kunt kopen.

  Assassin's Creed Odyssey

  Verkijgbaar vanaf 5 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.