Top 5 beste Fallout 76 features - Ravotten in radioactiviteit

  Ravotten in radioactiviteit is het hoofddoel in Fallout 76 en dan vooral met een aantal vrienden. Er is dan ook genoeg te doen op de reusachtige kaart van West-Viriginia. Dit zijn de beste Fallout 76 features die je zult vinden in West-Virginia!

  Wie ooit Fallout heeft gespeeld, heeft legendarische avonturen in het achterhoofd zitten als erop wordt teruggekeken. Het verhaal en de RPG-elementen is waar het om draait en zo ook in Fallout 76. De nieuwe game breidt daar alleen wel op uit met de eerste van de beste Fallout 76 features.

  5. Samen spelen, samen delen

  Natuurlijk is de eerste van de beste Fallout 76 features het multiplayer-aspect van de game. In plaats van alleen door de wereld zwerven is het nu mogelijk om met een groep vrienden de monsters te terroriseren. Samen het verhaal ervaren of het juist helemaal links laten liggen, het is allemaal mogelijk.

  Je wordt namelijk vrij snel afgeleid door wat er in de wereld wel niet gebeurt, zoals een Scoched Beast die voorbijvliegt. Of door de PvP-elementen die kunnen ontstaan als je er actief naar opzoek bent. Als je wat meer van rust houdt, is het ook leuk om met z’n allen een prachtig kamp te bouwen. Daarover lees je in de volgende van de beste Fallout 76 features meer over.

  4. Huisje, boompje, bouwmeester

  Bouwen is een groot onderdeel van Fallout 76 en is daarbij ook nog één van de beste Fallout 76 features. De bouw-mechanic uit Fallout 4 keert namelijk terug en is uitgebreid. Van huizen tot trappen naar de hemel, je kunt ze allemaal bouwen.

  Het is nog leuker om dit te doen met vrienden, want daardoor kun je van de bank vallen van het lachen. De gekste creaties kunnen gemaakt worden, waardoor je kamp één grote chaos wordt. Toch zorgt het wel voor de beste herinneringen, want de eerstvolgende keer dat je weer naar je kamp gaat, zie je weer het plezier die je met je maten had.

  Tijdelijke evenementen

  Wanneer je even pauze neemt van je voordoen als Bob de Bouwer is het tijd om te reageren op de tijdelijke evenementen die links en rechts in de wereld aan de gang zijn. Het is dan wanneer je ziet dat de wereld van Fallout 76 tot leven komt doordat iedereen aan het samenwerken is. Raaskallende Scorched aanpakken, robots afmaken; een kleine greep uit de tijdelijke missies die je kunt doen.

  Het is niet alleen leuk om te doen met een groep vrienden, maar ook in je eentje. Alleen kun je de missies redelijk goed spelen ondanks dat het wat meer tijd kost, maar het heeft ook een voordeel. Namelijk dat je al het afval wat de vijanden achterlaten voor jezelf kunt houden en dus sneller vooruit kunt in de game.

  S.P.E.C.I.A.L. op de schop

  Hoe sneller je vooruitgaat in de game, hoe meer SPECIAL-kaarten je verzameld die je kunt gebruiken om jezelf sterker te maken. Telkens als je een level stijgt, verdien je een kaartpakketje met allerlei nieuwe vaardigheden. Hiermee kun je je Vault Dweller helemaal uniek maken, waardoor het spel nog een stukje persoonlijker te maken.

  Het voelt al extra persoonlijk doordat je je personage helemaal op jezelf kunt laten lijken totdat je een leuk pakje in de wereld vindt. Met de kleding kun je bijvoorbeeld Uncle Sam na-apen of de clown uit de film It nadoen. De kers op de taart zijn dus de mogelijkheden van het SPECIAL-systeem die je innerlijk ook nog eens uniek maken.

  Kiekjes maken

  Die unieke verschijning kun je vervolgens vastleggen met de gloednieuwe Foto-modus van Fallout 76. Het is dan ook met reden van de beste Fallout 76 featuers nummer één. De foto-modus is erg uitgebreid en leuk om mee te spelen, waardoor je de mooiste screenshots kunt maken.

  Een aantal hiervan kun je zien in onze top tien beste Fallout 76 screenshots en een aantal daarvan kun je ook in dit artikel vinden. Het is allemaal mogelijk door in te stellen wat scherp moet zijn, of je de kleuren wat mooier wilt laten lijken of zelfs hoe je de foto wilt presenteren. Zo kun je ze ook op een ansichtkaart laten lijken en al dit soort details maken het de beste Fallout 76 feature.

  Dit zijn de beste Fallout 76 features

  Van de beste Fallout 76 features krijg je acuut zin om de game te spelen. Er is meer dan genoeg om te doen en gelukkig hoef je niet meer te wachten. De game is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.