De Red Dead Online features die wij graag nog willen zien

Article
woensdag, 28 november 2018 om 17:20
toffe red dead online features die wij graag willen zien 142689
De Red Dead Online release is hier. Sommigen kunnen al aan de slag en vanaf 30 november is de multiplayer modus van Red Dead Redemption 2 voor iedereen beschikbaar. Dit zijn vijf toffe Red Dead Online features die wij graag zouden terugzien in de online modus.
De multiplayer modus van Red Dead Redemption 2 komt ongeveer een maand na de release van de game uit in de vorm van een open beta. Alle spelers met een exemplaar van de nieuwste game van Rockstar Games in hun bezit kunnen Red Dead Online gratis uitproberen. Veel spelers keken uit naar de online modus, want ook de multiplayer van GTA V, die ook ontwikkeld is door Rockstar Games, is nog altijd razend populair.
Het is echter nog een beta, dus er komt nog genoeg bij in de weken, maanden en waarschijnlijk jaren na release. Daarom denken wij alvast na over de dingen die we graag in komende updates willen zien.

5. Paardenraces

Een van de toffe features uit Red Dead Redemption 2 zijn de paarden. Jouw paard is je vriend voor het leven om de band tussen dier en mens te onderhouden moet je je paard goed verzorgen. Hierdoor gaat je Horse Bonding Level omhoog en hierdoor heeft jouw paard steeds meer voor je over.
Een van de toffe features die wij graag in Red Dead Online zouden zien zijn paardenraces. Er zijn negentien verschillende soorten paarden in Red Dead Redemption 2 en de ene is nog sneller dan de ander. Door een steeds betere band met jouw knol, kan jouw paard steeds meer manoeuvres en zou je dus de strijd aan kunnen gaan met andere spelers.
Hierbij zou je kunnen denken aan weddenschappen, waar jij een deel van jouw zuurverdiende centen op het spel zet. Je zou zelfs kunnen racen voor het paard van de ander, maar dan moet je wel zeker weten dat je gaat winnen. Het zou zonde zijn om jouw trouwe viervoeter op deze manier kwijt te raken.
142690

4. Zelf bounties hunten

In GTA V heb je een Wanted Level wanneer je voor de zoveelste keer onschuldige mensen aanrijdt in jouw veel te snelle wagen. In Red Dead Redemption 2 wordt er een bounty op je hoofd gezet, wanneer je de wet overtreedt. Dat wil zeggen dat bounty hunters kunnen proberen om je op te sporen om zo een beloning binnen te harken. De hoogte van die beloning hangt af van de misdaad die je hebt gepleegd.
Wij zouden het heel tof vinden dat je in Red Dead Online de rol van bounty hunter zou kunnen aannemen. Dat kan in de singleplayer modus van Red Dead Redemption 2 al wel, maar dan ga je achter NPC’s aan. Het lijkt ons leuk om achter echte spelers aan te gaan. Een strijd tussen crimineel en bounty hunter met alle gevolgen van dien! Maar er zouden uiteraard ook andere manieren kunnen zijn om een zakcentje te verdienen in Red Dead Online.
142691

3. Heists

Wanneer je voor het grote geld wil gaan zou je er uiteraard ook voor kunnen kiezen om niet op het rechte pad te blijven. De banken bezitten het grote geld in Red Dead Redemption 2. In het Wilde Westen, waar deze toffe nieuwe game van Rockstar Games zich afspeelt, lijkt dit regelmatig voor te komen. Maar ook in de online versie zou het kunnen werken. In GTA V zijn de heists namelijk ook ontzettend populair. Om deze bankovervallen in een Wilde Westen setting te zien lijkt ons enorm gaaf.
Wij zouden het tof vinden als je deze overvallen op de banken en winkels zou kunnen plannen met meerdere spelers. Alle details tot in de puntjes uitwerken en op het perfecte moment je slag slaan. Dan weet je zeker dat je de komende tijd zult zwemmen in het geld. Wel moet je dan nog altijd oppassen voor de FBI en de bounty hunters die het allemaal op jou zullen hebben gemunt, want met een bankoverval zul je zelfs in het Wilde Westen niet zomaar wegkomen!
142692

2. Grotere battle royale modus

In het Wilde Westen is helemaal niemand veilig en daarom is het verstandig om in een groep te opereren. Er altijd voor zorgen dat je elkaar kunt helpen in een benarde situatie kan heel handig zijn. Maar wanneer iedereen er alleen voor staat, wordt het ineens een heel ander spelletje. Een strijd op leven en dood met maar een regel: de winnaar krijgt alles!
We hebben het hier natuurlijk over een battle royale modus in Red Dead Online. De modus "Make It Count" lijkt wat weg te hebben van een battle royale modus, maar deze modus kan maximaal met 32 spelers worden gespeeld. Ook kunnen niet alle wapens worden gebruikt.
Battle royale games zijn de laatste tijd ontzettend populair. Het zou een mooie toevoeging zijn om op deze manier veel goede wapens, geld en een betere uitrusting te bemachtigen. Wel moet je hiervoor een flink risico nemen, want er zullen gegarandeerd andere spelers zijn die geen probleem hebben met een stuk lood tussen jouw ogen! Wij willen graag dat de "Make It Count" met meer mensen kan worden gespeeld!
142693

1. Samen een kamp opzetten

In een eventuele battle royale modus zul je er helemaal alleen voor staan. Behalve wanneer er ook een duo en squads modus zou worden toegevoegd. Een van de tofste features uit Red Dead Online blijft toch het samenwerken met andere mensen. In de singleplayer modus heb je al genoeg solo-werk te doen. Wij hebben de tofste Red Dead Redemption 2 quests op een rijtje gezet, maar er zijn nog tal van andere zaken om te voltooien. Een kamp opzetten in de singleplayer modus kan haast niet leuker zijn dan dit samen met vrienden doen!
Maar een kamp opzetten is niet alleen maar heel tof om te doen. Het zorgt er in de singleplayer modus namelijk ook voor dat jouw personage al zijn levenspunten terugkrijgt, zijn dead eye vaardigheid wordt hersteld en dat jouw uithoudingsvermogen weer optimaal is. Na een lang gevecht tussen jouw groep en de vijand moet je er voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer hersteld en daar is geen betere manier voor dan het opzetten van een kamp. Iedereen op zijn post en binnen no-time zijn jullie weer helemaal het mannetje!
Welke features zou jij graag terugzien in Red Dead Online? Of heb je zelf nog suggesties? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Populair Nieuws