The Possession of Hannah Grace film - Interview met Diederik van Rooijen

Article
donderdag, 29 november 2018 om 15:19
diederik van rooijen interview 142659 1
De film The Possession of Hannah Grace is vanaf 30 november in de bioscoop te zien. Het is het Hollywood-debuut van de Nederlandse regisseur Diederik van Rooijen. Hij had de touwtjes in handen toen hij The Possession of Hannah Grace maakte en deed dat op een hele bijzonder manier, zoals je in ons interview met de regisseur kunt zien.
In de video hierboven zie je het interview samen met Diederik van Rooijen waarin hij vertelt over zijn eigen ervaring met geesten en hoe het invloed heeft gehad op The Possession of Hannah Grace. Hij vertelt ook over wat hij van de samenwerking in Hollywood vond en beantwoordt de bekende, existentiële vraag: Is er leven na de dood? In het interview kom je erachter hoe Diederik van Rooijen daar over denkt.
Diederik van Rooijen is een televisie- en filmregisseur die je kunt kennen van Penoza. Hij heeft voor de bekende Nederlandse serie de regie van 28 afleveringen verzorgd. Nu maakt hij de stap van de Nederlandse televisiewereld naar Hollywood met zijn nieuwe film The Possession of Hannah Grace.
The Possession of Hannah Grace draait vanaf 29 november in de bioscoop.

Populair Nieuws

Laatste Reacties