Thorben vs XGN in Fall Guys Finale - XGN Battle #5

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de finale aflevering van de serie.

  In deze videoreeks gaat XGN vijf weken lang de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. De 20-jarige YouTuber is populair dankzij zijn Fortnite-skills, maar heeft recentelijk ook helemaal zijn weg gevonden in Fall Guys. In deze wekelijkse reeks nemen ze het tegen elkaar op in spannende gevechten in de populairste games van het moment, met deze week de grote finale. Daarom hebben we uitgepakt met een extra grote arena: de H20 eSports Arena!

  Deze week strijden Thorben en Roland in Fall Guys: Ultimate Knockout. Thorben heeft al bijna 80 keer gewonnen. Roland heeft daarentegen nog nooit een kroon gepakt! De twee spelen op een PlayStation 4 Pro in combinatie met de Philips Momentum 326M6VJRMB monitor voor een extra goede ervaring.

  Bekijk hieronder de finale aflevering van de XGN Battle!

  De kogel is officieel door de kerk: vThorben heeft XGN verslagen in de eerste serie van de XGN Battle. Hoewel er genoeg ruimte was voor Roland om er met de winst vandoor te gaan, mocht het helaas voor XGN niet baten. Had jij de kroon wel gegrepen?

  De XGN Battle terugkijken

  XGN Battle gemist? Check dan hieronder de eerdere afleveringen:

  Ga de video daarnaast liken, abonneer je op je kanaal en schakel notificaties in zodat je geen enkele aflevering mist!

  Fall Guys

  Verkijgbaar vanaf 4 august 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.