Thorben versus XGN in GTA Stunt Race! - XGN Battle #1

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de eerste aflevering van de serie.

  In deze gloednieuwe videoreeks gaat XGN vijf weken lang de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. De 20-jarige YouTuber is populair dankzij zijn Fortnite-skills, maar heeft recentelijk ook helemaal zijn weg gevonden in Fall Guys. In deze wekelijkse reeks nemen ze het tegen elkaar op in spannende gevechten in de populairste games van het moment.

  In deze eerste aflevering gaat Thorben de strijd aan met onze redacteur Roland in een GTA Online stunt race. De twee spelen op een PlayStation 4 Pro in combinatie met de Philips Momentum 326M6VJRMB monitor voor een extra goede ervaring. Het scherm is geoptimaliseerd voor console gaming en dankzij de adaptive-sync technologie draait de game zeer soepel en is de reactietijd uiterst laag.

  Bekijk hieronder de eerste aflevering van de XGN Battle!

  Nieuwe XGN Battle: iedere donderdag om 17.00 uur

  De komende weken gaan we iedere donderdag om 17.00 uur live met een nieuwe XGN Battle. In de volgende aflevering nemen vThorben en Roland het op in een klassieke 1 vs 1 in Call of Duty Modern Warfare. Er is natuurlijk maar één map die het strijdveld kan zijn en dat is Rust!

  Ga de video daarnaast liken, abonneer je op je kanaal en schakel notificaties in zodat je geen enkele aflevering mist!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.