Ajax - PSV met vThorben in FIFA 20 - XGN Battle #3

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de derde aflevering van de serie waarin FIFA 20, Ajax en PSV centraal staan.

  In deze gloednieuwe videoreeks gaat XGN vijf weken lang de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. De 20-jarige YouTuber is populair dankzij zijn Fortnite-skills, maar heeft recentelijk ook helemaal zijn weg gevonden in Fall Guys. In deze wekelijkse reeks nemen ze het tegen elkaar op in spannende gevechten in de populairste games van het moment.

  Deze week strijden Thorben en Roland met PSV en Ajax in FIFA 20. Waar Thorben groot fan is van PSV, heeft Roland een ware fan van Ajax is. De kraker uit de Eredivisie blijkt in het virtuele stadion net zo spannend te zijn als in het echt. De twee spelen op een PlayStation 4 Pro in combinatie met de Philips Momentum 326M6VJRMB monitor voor een extra goede ervaring.

  Bekijk hieronder de tweede aflevering van de XGN Battle!

  Na de strijd tussen Ajax en PSV is de tussenstand als volgt. Roland heeft één keer gewonnen, terwijl Thorben al twee afleveringen heeft gewonnen. Na de strijd in FIFA 20 staan er nog twee duels op de planning.

  Nieuwe XGN Battle: iedere donderdag om 17.00 uur

  De komende weken gaan we iedere donderdag om 17.00 uur live met een nieuwe XGN Battle. In de volgende aflevering nemen vThorben en Roland het op in een klassieke game: Tetris Effect. Waar Roland de game al vaak genoeg gespeeld heeft, blijkt al snel dat Thorben nog nooit Tetris heeft gespeeld. Als dat maar goed gaat...

  Ga de video daarnaast liken, abonneer je op je kanaal en schakel notificaties in zodat je geen enkele aflevering mist!

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.