Tetris Effect breekt Thorben én Roland - XGN Battle #4

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de vierde aflevering van de serie waarin Tetris Effect centraal staat.

  In deze videoreeks gaat XGN vijf weken lang de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. De 20-jarige YouTuber is populair dankzij zijn Fortnite-skills, maar heeft recentelijk ook helemaal zijn weg gevonden in Fall Guys. In deze wekelijkse reeks nemen ze het tegen elkaar op in spannende gevechten in de populairste games van het moment.

  Deze week strijden Thorben en Roland in Tetris Effect. Waar Roland wel ervaring heeft met de klassieker, heeft Thorben nog nooit Tetris gespeeld! Als dat maar goed gaat. De twee spelen op een PlayStation 4 Pro in combinatie met de Philips Momentum 326M6VJRMB monitor voor een extra goede ervaring.

  Bekijk hieronder de vierde aflevering van de XGN Battle!

  Na een test van uithoudingsvermogen is de tussenstand als volgt. Roland heeft twee keer gewonnen en ook Thorben heeft twee afleveringen gewonnen. In de alles bepalende laatste aflevering wordt besloten wie er met de winst vandoor gaat in de XGN Battle.

  XGN Battle finale: Donderdag 15 oktober om 17.00 uur!

  Op donderdag 15 oktober verschijnt om 17.00 uur de finale van de XGN Battle. In de volgende aflevering nemen vThorben en Roland het op in een klassieke game: Fall Guys. Weet Fall Guy-god Thorben Roland makkelijk over de knie te leggen of weet onze underdog er toch met de winst vandoor te gaan.

  XGN Battle gemist? Check dan hieronder de eerdere afleveringen:

  Ga de video daarnaast liken, abonneer je op je kanaal en schakel notificaties in zodat je geen enkele aflevering mist!

  Tetris Effect

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.