Rust 1v1 tegen vThorben in Call of Duty Modern Warfare - XGN Battle #2

Article
donderdag, 24 september 2020 om 17:00
xgn battle aflevering 2 thumbnail minf1600944942
XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de tweede aflevering van de serie.
In deze gloednieuwe videoreeks gaat XGN vijf weken lang de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. De 20-jarige YouTuber is populair dankzij zijn Fortnite-skills, maar heeft recentelijk ook helemaal zijn weg gevonden in Fall Guys. In deze wekelijkse reeks nemen ze het tegen elkaar op in spannende gevechten in de populairste games van het moment.
In deze gloednieuwe serie neemt vThorben het iedere week op tegen XGN in de XGN Battle. Deze week strijden Thorben en Roland in een Rust 1 v 1. De klassieke map uit Call of Duty Modern Warfare 2 is teruggebracht naar de in 2019-uitgebracht Call of Duty Modern Warfare en dient als het strijdtoneel van deze week. De twee spelen op een PlayStation 4 Pro in combinatie met de Philips Momentum 326M6VJRMB monitor voor een extra goede ervaring.
Bekijk hieronder de tweede aflevering van de XGN Battle!

Nieuwe XGN Battle: iedere donderdag om 17.00 uur

De komende weken gaan we iedere donderdag om 17.00 uur live met een nieuwe XGN Battle. In de volgende aflevering nemen vThorben en Roland het op in een klassieke game: FIFA 20. Beide spelers hebben een duidelijke voorkeur qua club en dus zal de strijd gestreden worden tussen Ajax en PSV!
Ga de video daarnaast liken, abonneer je op je kanaal en schakel notificaties in zodat je geen enkele aflevering mist!