ThomasTheSapling sloopt elke zombie in Dying Light 2! - XGN Battle S4 #5

Article
maandag, 28 februari 2022 om 17:00
thumbnail xgn battle 4 5 youtubef1645091034
ThomasTheSapling en Luuc nemen het in de vijfde aflevering van XGN Battle seizoen 4 samen op tegen de zombies in Dying Light 2. Dat doet het tweetal wel op een iets andere manier dan normaal, want elkaar afschieten is niet de bedoeling. Samen de wereld overleven is het doel, maar of dat een succes is...
Tijdens het derde seizoen van XGN Battle zijn we ten strijde getrokken tegen ThomasTheSapling, maar dat was slechts het begin. In het gloednieuwe seizoen hebben we Thomas opnieuw uitgenodigd om knotsgekke avonturen met ons te beleven. Dit keer is het tijd voor een strijd in Dying Light 2 in de finale-aflevering van XGN Battle seizoen 4. Met een dominante voorsprong voor Thomas is het tijd om te zien of de YouTuber nog weet hoe hij samen moet spelen. Tijd om dat te testen met Dying Light 2.
Dat doet het tweetal op een indrukwekkende monitor van MSI, namelijk de MSI Optix MPG321UR-QD, een 32-inch scherm met een prachtige 4K-resolutie. Het is een monitor die je niet wil missen, dankzij een hele unieke feature. Welke dat is, kun je checken in de nieuwe battle. MSI heeft daarnaast nog een mooie deal voor je als je nog zoekt naar nieuwe hardware, want bij deelnemende producten krijg je Dying Light 2 er gewoon bij!

#5: ThomasTheSapling sloopt elke zombie in Dying Light 2!

Thomas en Luuc hebben de nodige hardware in huis, maar wie van de twee komt als winnaar uit de bus? Check het nu in de video hieronder:
Dat was het alweer de vierde aflevering van XGN Battle seizoen 4. Maar wees niet getreurd, want we zijn nog niet klaar! We hebben namelijk nog veel meer doldwaze avonturen met ThomasTheSapling voor je in petto. Blijf dus goed XGN.nl in de gaten houden voor nieuwe aflevering van XGN Battle S4!

Kijk XGN Battle seizoen 4 hier terug!

Een aflevering van de XGN Battle gemist? Kijk dan hier seizoen 4 terug!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.