Stel hier je vragen voor de Q&A Tuesday!

  Het is alweer bijna dinsdag en dat betekent dat er weer een nieuwe Q&A Tuesday aankomt. Als jij met een prangende vraag zit die waar je een antwoord op wilt, dan is nu weer je kans! Stel je vragen via een reactie onder dit artikel. Wie weet komt je vraag dan wel in de uitzending! Daarnaast maak je ook nog eens kans op World of Warcraft!

  Tijdens de wekelijkse Q&A Tuesday beantwoordt de XGN redactie alle vragen op het gebied van games, films en tech. Als je dus een vraag hebt waarvan je vindt dat wij deze moeten beantwoorden, kun je deze nu stellen. Stel nu je vraag en wie weet krijg je morgen in de uitzending antwoord!

  Q&A Tuesday!

  Afgelopen week zijn er niet bijzonder veel games uitgekomen, maar dat is ook niet zo vreemd na al het geweld dat een week eerder uitkwam. Het is nu de perfecte tijd om vragen te stellen over de uitgekomen games, aangezien de meeste uitvoerig getest zijn! Overwatch, Total War Warhammer en Homefront The Revolution. Vraag ons de oren van het hoofd af!

  Dat vragen hoef je deze week niet voor niks te doen. De persoon met de leukste vraag maakt deze week kans op World of Warcraft. Dit is natuurlijk niet de Vanilla versie van de game. Je maakt deze week namelijk kans op een code waarmee je de game en de uitbreidingen tot en met Warlords of Draenor kunt downloaden!

  Maar je kan natuurlijk ook vragen stellen over wat komen gaat. Wat denk je van de Mirror's Edge Catalyst, LEGO Star Wars The Force Awakens en de E3? Voor vragen over tech, zoals het bouwen van computers, de best gadgets en onze E3 console verwachtingen kan je ook bij ons terecht. Als je meer van de films bent, hebben wij daar ook genoeg over te vertellen!

  We staan natuurlijk ook klaar om heel andere vragen te beantwoorden, waarbij ook nog een aantal vragen van vorige week behandeld gaan worden. Kijk in ieder geval aanstaande dinsdag weer naar de nieuwe Q&A Tuesday, of kijk de Q&A Tuesday van vorige week terug, voor het geval je die hebt gemist!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.