XGN op E3 2017

E3 2017 previews

De belangrijkste gamebeurs ter wereld vindt dit jaar wederom plaats in Los Angeles: de E3. De deuren van de E3 2017 op 13 juni open gaan, begint de show eigenlijk al eerder. De persconferenties van de grote game- en consolemakers zijn dit jaar namelijk eerder dan ooit. Op zaterdag 10 juni trapt EA al af in de avond met haar show.

Zondagavond is Microsoft aan de beurt met dit jaar een extra lange persconferentie. Deze zal geheel in het teken staan van de Xbox Scorpio. We krijgen eindelijk de nieuwe console en games daarvoor te zien. Blijf daarna zeker nog wakker, want Bethesda zal om 4 uur 's nachts nieuwe games tonen. Ubisoft, Sony en een nieuwe Nintendo Direct volgen dan nog, waardoor er genoeg E3 2017 games zijn om van te genieten.

Op deze speciale pagina vind je alles over die spellen, met al het E3 2017 nieuws, tal van previews, specials, nieuwe trailers en meer. De persconferenties zullen we ook allemaal live uitzenden, dus kom zeker terug op deze pagina als je niets wilt missen.

Wat er precies te zien zal zijn, dat is nog even afwachten. In ieder geval krijgen we dus meer van de Xbox Scorpio te zien, zal Ubisoft met Assassin's Creed komen, Nintendo met nieuwe games voor de Switch en nog veel meer. Ook reeds aangekondigde titels als God of War, Crackdown, Super Mario Odyssey en nog veel meer zullen van zich laten horen.

Houd XGN.nl daarom dagelijks in de gaten voor de beste E3 2017 games en mis niets! Wij zitten er klaar voor om jullie al het E3 2017 nieuws en previews te brengen vanaf de beursvloer in Los Angeles en de redactie in Amsterdam.

XGN op E3 2015