Steam Winter Sale 2016 games - Dit zijn de beste aanbiedingen

  Het is weer zover, Gaben wil onze portemonnee leeg roven! De Steam Winter Sale 2016 is van start gegaan en de Steam bibliotheek wemelt van goede deals, maar welke deals zijn het beste? Check onze Steam Winter Sale 2016 games en kom erachter!

  De winter van 2016 is officieel van start gegaan en dat betekent dat de Steam Winter Sale net zo hard mee doet. Iedere Steam Sale brengt weer toffe aanbiedingen en flink afgeprijste games, dat maakt het voor sommigen soms moeilijk om te beslissen. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de beste deals om je te helpen bij je onmogelijke beslissing.

  Naast dit grote festival aan goedkope deals, komt Steam ook met de Steam Awards, er kunnen dan games voor verschillende categorieën genomineerd worden door de community.

  Grand Theft Auto V

  De pracht en praal van Rockstar: Grand Theft Auto V. In deze game treed je in een wereld voor bloeddorstige en rijke gangsters die op dagelijkse basis Los Angeles volledig op zijn kop zetten. Ga ook online met je vrienden en leef de high-life in deze razend populaire actie game!

  Grand Theft Auto V maakt deel uit van de Steam Winter Sale en is met 50 procent afgeprijsd. De game kost momenteel 29,99 euro dus grijp je kans met deze toffe deal!

  The Witcher 3: Wild Hunt

  In het derde deel van de The Witcher Franchise volg je Witcher Geralt die op avontuur gaat in een sprookjesachtige wereld die verscheurd is door "The Wild Hunt", een groepering demonen die uit zijn op het zaaien van dood en verderf. De taak is aan jou om hen te stoppen. Dit doe je door middel van vliegensvlug je vijanden uitschakelen met zwaarden en met magie de hel laten losbarsten.

  The Witcher 3: Wild Hunt is onderdeel van de Steam Winter Sale en de prijs is verlaagd met 50 procent, wat de game van 29,99 euro naar 14,99 euro verlaagd. Dus grijp je kans, betreed Geralt's wereld en bevrijd deze van het kwaad!

  Fallout 4

  Voordat je begint, moet je weten dat Fallout 4's gebied "Wasteland" niet voor de goedhartige is weggelegd, dus wees voorbereid op ongekende actie en avontuur. Het is 2287, de wereld is compleet aan flarden gescheurd door een nucleaire oorlog. De wereld van Fallout 4 is een futuristische wereld, geïnspireerd door 1940's en 1950's retro aspecten.

  Fallout 4 is onderdeel van de Steam Winter Sale en is afgeprijsd met 67 procent, wat de prijs verlaagd van 59,99 euro naar 19,79 euro. Als je altijd al aan deze game had willen beginnen, dan is nu je kans om dit epische avontuur te starten die flink wat uurtjes van je tijd zal opslokken.

  Insurgency

  Westerse speciale eenheden trekken ten strijde tegen de de terroristische strijders. Insurgency is een co-op shooter waar je met een klein team belangrijke basissen moet overnemen en rantsoenen van de vijanden moet vernietigen om het gevecht te winnen.

  Insurgency is onderdeel van de Steam Winter Sale en is afgeprijsd met 80 procent, wat de prijs verlaagd van 9,99 euro naar 1,99 euro. Een lage prijs voor een hele toffe game waar je je zeker wel flink wat uren in kan steken.

  Deus Ex: Mankind Divided

  Je bevindt je in het jaar 2029 waar cyborgs verstoten zijn en een leven leiden die volledig wegdraait van de menselijke wereld. De samenleving heeft deze half mens half robots verstoten en deze moeten het nu zelf uitzoeken. Een ervaren militair onder de naam Adam Jensen wordt zo geforceerd te leven in een wereld waar zijn soort hem volledig verafschuwd. Stap in Jensens schoenen in ontrafel een wereldwijd complot.

  Deus Ex: Mankind Divided is onderdeel van de Steam Winter Sale en is met 67 procent afgeprijsd, wat de prijs verlaagd van 49,99 euro naar 16,49 euro. Dus nu is je kans om Adam Jensen te helpen overleven in de verschrikkelijke wereld van Deus Ex, maar dan voor een lage prijs!

  Tom Clancy's: The Division

  Wanneer het einde van de wereld nadert, begint de missie waar jij je hele leven voor getraind hebt. De voedsel- en watervoorziening zijn niet meer, er is geen elektriciteit, er is geen controle en New York en de rest van de wereld vallen volledig uit elkaar. De taak is aan jou als speciale agent mee te helpen met het redden van de wereld.

  Tom Clancy's: The Division is onderdeel van de Steam Winter Sale en is afgeprijsd met 50 procent, wat de prijs verlaagd van 49,99 euro naar 24,99 euro. New York ligt in duigen, ben jij de Division agent die het verschil gaat maken?

  ARK: Survival Evolved

  Je bent gestrand op een onbekend eiland, je dierlijke instincten moeten naar boven komen om te overleven. Je moet jagen, creëren, voedsel verbouwen, huizen bouwen en... Op dino's rijden. Dit alles kan in je eentje, of met vrienden en met honderden andere overlevenden op eiland "ARK".

  ARK: Survival Evolved is onderdeel van de Steam Winter Sale en is afgeprijsd met 60 procent, wat de prijs verlaagd van 27,99 euro naar 11,19 euro. Als je altijd al op dino's hebt willen jagen of rijden, dan is dit je kans om het te doen!

  Project CARS

  Project CARS is een racesimulator en ontwikkelaar Slightly Mad Studios heeft aardig zijn best gedaan om de game zo realistisch mogelijk te maken. Dit zorgt voor veel meer uitdaging en legt de lat nog veel hoger dan bij games als Burnout en Need for Speed. Project CARS biedt je de mogelijkheid om je te wagen aan Formule 1, de snelste sportwagen en zelfs karten. Er komt nog veel meer dan dat bij kijken, maar daarvoor zal je de game moeten spelen.

  Project CARS is onderdeel van de Steam Winter Sale en is in prijs verlaagd van 29,99 naar 9,89. Heb je altijd al gezocht naar een racegame die je de échte ervaring bied? Dan moet je bij Project CARS zijn!

  Rise of the Tomb Raider

  De beroemd tomb raider: Lara Croft keert terug! In Rise of the Tomb Raider wordt je geconfronteerd met extreme weersomstandigheden, daarnaast zal je beren moeten doden met pijl en boog, op wolven moeten jagen om een gebied toegankelijk te maken zonder dat je ineens in je strot wordt gebeten en meer. Ook ga je prachtige grotten en wildernissen verkennen. Al met al is er ontzettend veel te doen in het meest recente deel van de beroemde Tomb Raider franchise.

  Rise of the Tomb Raider is onderdeel van de Steam Winter Sale en is voor 24,99 euro te koop. Dus accepteer deze geweldige deal en stort je in een verhaal vol avontuur, filmische actie, prachtige gebieden en levensgevaarlijke situaties!

  Just Cause 3

  "Chaos, panic and disaster. I think my work here is done!" Dat zou nog weleens de slogan kunnen zijn van Just Cause 3. Als je houdt van dingen opblazen, complete chaos veroorzaken en het hellevuur op aarde wil laten neerstorten moet je aan Just Cause 3 beginnen.

  Je bevindt je op het eiland Medici, waar dictator Di Ravello de macht heeft. Jij moet koste wat het kost zijn kwaadaardige plannen ondermijnen door middel van base jumpen, in tankwagens rijden, met bazooka's schieten en gewoon vernietigen op alle soort debiele mogelijkheden die je maar kan verzinnen. Natuurlijk is er ook een interessant verhaal te volgens, de game is niet voor niets zeer goed ontvangen bij de kritieken.

  Just Cause 3 is onderdeel van de Steam Winter Sale en is afgeprijsd met 75% wat de prijs verlaagd van 49,99 euro naar 12,49 euro. Dus ga deze kerst op vakantie naar het eiland Medici, de tickets zijn nota bene spot goedkoop!

  Dit was ons overzicht met goede Steam Winter Sale 2016 games die je eigenlijk niet mag missen. Heb jij al toffe games gehaald tijdens de sale?

  Insurgency

  Verkijgbaar vanaf 22 january 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.