Sims 4 updates die we nog steeds terug willen zien!

  De Sims 4 bestaat ondertussen al meer dan 6 jaar. In die tijd zijn er veel nieuwe toevoegingen in het spel gebracht zoals verschillende uitbreidingspakketten en andere updates. Toch zijn er een aantal dingen die we nog steeds in de Sims 4 willen zien voordat ooit het vijfde deel van de game uitkomt. Welke updates willen wij zien? In dit artikel vind je een rijtje met de belangrijkste updates.

  1. Lerarencarrière

  Alhoewel je in de Sims 4: Universiteit uitbreidinspakket een universiteitsprofessor kan worden, is het een leuk idee als je ook een basisschooldocent kan worden. Je kan het zien als een baan waarin je daadwerkelijk ook je sim kan besturen, net zoals in de Sims 4: Aan het Werk. Bij veel banen werken sims bijvoorbeeld van 9 tot 5, zonder dat je het poppetje daadwerkelijk kan besturen. Bij de lerarencarrière willen we het anders zien.

  Zo is het leuk als je samen met je sim meegaat naar het werk op de basisschool. Met deze nieuwe baan kun je bijvoorbeeld je eigen klaslokaal inrichten, kennismaken met alle leerlingen, relaties opbouwen met collega’s en zelfs excursies oprichten voor jouw eigen klas naar bijvoorbeeld een museum. Er ligt veel mogelijkheid voor zo’n nieuwe baan. Nu moet het daadwerkelijk ook echt gemaakt worden.

  2. Het boerenleven

  De wereld zou de wereld niet zijn als het boerenleven niet bestaat. In elk land kom je wel een boerderij tegen, klein of groot. Misschien met een paar dieren en veel verschillende soorten groenten of juist andersom. De Sims 4 probeert de echte wereld vaak na te bootsen. Het is dan ook geen gek idee om het boerenleven naar de sims-wereld toe te brengen.

  Het boerenleven in de Sims 4 kan een uitbreidingspakket zijn. Het is dan leuk als je je eigen stuk land helemaal om kan toveren tot een ware boerderij, je eigen dieren kan houden en verschillende soorten groenten of ander voedsel kan verkopen aan bijvoorbeeld de supermarkten. Zo kun je dan in de Sims 4 een inkomen maken en misschien zelfs uiteindelijk rijk ervan worden. Het boerenbestaan wordt vaak van generatie naar generatie doorgegeven. Dit aspect kan ook heel goed terugkomen in de Sims 4 en geeft het toch een heel nieuw aspect aan de game.

  3. Begrafenissen

  Alhoewel het een kil onderwerp is, zijn begrafenissen ook deel van een realistisch mensenleven. Op aarde vinden dagelijks honderden begrafenissen plaats, maar in de Sims 4 zie je enkel een sim doodgaan en krijg je een urn voorgeschoteld die je ergens kan plaatsen. Dit kan een stuk uitgebreider.

  Het is geen grote toevoeging, maar het kan wel een stukje realisme de game in brengen. Zo kun je bijvoorbeeld een begrafenis inplannen voor als een familielid of vriend is doodgegaan. Met het inplannen kan je jouw eigen kennissen maar ook de kennissen van de overleden persoon uitnodigen voor de begrafenis. Deze gameplay geeft een stukje planning, maar kan ook als nieuwe ontmoetingsplek aanschouwd worden voor jouw eigen sim en de kennissen van de overleden sim. Misschien bloeit er dan toch iets moois uit een zwarte dag.

  4. Generaties

  In de Sims 3 zagen we het al voorbij komen. Nu willen we het in de Sims 4 ook zien: Generaties. In de Sims 3 was dit een grote uitbreiding. Zo had je per fase van het simleven verschillende soorten activiteiten. Voor kinderen bijvoorbeeld verbeeldingen, voor tieners feestjes en rebelse activiteiten en voor volwassenen lag de focus op de relaties met anderen, van trouwen tot eigen kinderen krijgen. Dit moeten we terugzien in de Sims 4.

  Wat leuk is om te zien in zo’n Sims 4 Generaties uitbreiding, naast de basisuitbreiding wat de Sims 3 had, zijn bijvoorbeeld nieuwe tieneractiviteiten zoals een schoolbal, diploma-uitreikingen en dingen die je als tiener in het echte leven ook leert zoals auto rijden en toch af en toe wat rebelse dingen doen. Je kan zoveel nieuwe dingen verzinnen voor de verschillende generaties sims. Als EA daadwerkelijk dit gaat uitbrengen, kan de Generaties-uitbreiding één van de grootste Sims 4 pakketten zijn tot nu toe.

  5. Betere familierelaties

  In de Sims 4 draait het voornamelijk om jouw eigen huishouden. Je kan hierbuiten natuurlijk relaties opbouwen, maar zodra bijvoorbeeld een familielid weggaat uit het huishouden, heb je nauwelijks contact meer met diegene. Dit moet veranderen.

  Zo is het leuk als jouw eigen sim daadwerkelijk meer contact kan krijgen met naaste familie en er misschien zelfs een maandelijkse familiedag wordt gepland, zodat je al jouw naaste sims-familie kan zien. Dit is totaal geen grote update, maar dit kan de Sims 4 toch wordt meer impact geven op de gameplay, waardoor je betere banden kan opbouwen met de sims uit de buitenwereld!

  6. Meer opties voor bejaarde sims

  Zodra je sim bejaard raakt valt er niet veel meer te doen. Eigenlijk is het dan tijd om ontslag te nemen en niet veel te ondernemen, doordat een bejaarde sim niet veel kan hendelen. Alhoewel bejaarde sims fragiel zijn, zijn er genoeg alternatieven waardoor de gameplay voor oudere sims verbeterd kan worden.

  Zo kan er een update komen dat jouw bejaarde sim naar een bejaardentehuis kan gaan. Hier kan hij of zij mede-bejaarden ontmoet en daarmee verschillende, rustige activiteiten ondernemen. Ook kunnen er nieuwe ambities gemaakt worden voor bejaarde sims die zij kunnen voltooien in hun laatste levensjaren. Er is een hoop dat hiermee gedaan kan worden, waardoor alle generaties, van jong tot oud, leuk zijn om mee te spelen.

  Welke Sims 4 updates wil jij het liefst zien terugkomen uit deze lijst? Of heb jij nog andere ideeën voor Sims 4 toevoegingen? Laat het weten in de reacties!

  De Sims 4

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2014

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.