Reageer en Win: Adventure Time goodie-pakket!

  Het is vandaag Goede Vrijdag en dat betekent voor veel mensen een vrije dag. Wij kunnen deze nog zelfs nog iets beter maken, want in de Reageer en Win geven we namelijk een goodie-pakket van Adventure Time weg!

  Cartoon Network

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op Command & Conquer Remasterd op PC en Let's Sing 2021 op de PS4. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Let's Sing 2021 is geworden... maikelf!

  De winnaar van C&C Remastered is geworden... wal029!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Adventure Time goodie-pakket

  Het kan voor fans van Adventure Time een mooi paasweekend gaan worden. Op 19 april 15:55 wordt namelijk de Adventure Time Obsidian special uitgezonden op Cartoon Network en vanaf 2 april begint ook nog eens een marathon op de zender! Om dat te vieren geven wij in samenwerking met Media Tornado een heel tof goodie-pakket van Adventure Time weg. Dit pakket bestaat uit:

  • Een Adventure Time mok
  • Een Adventure Time gele poncho
  • Een Adventure Time paspoorthouder
  • Een Cartoon Network A4 hardcover notebook

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Wil je namelijk kans maken op een tweede Adventure Time goodie-pakket, dan kan je via Twitch je odds verdubbelen. Iedereen die ons kanaal namelijk volgt en Subscriber is kan het extra pakket winnen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.