Sims 4 cheats voor geld - Handige cheats en tips voor je bankrekening

Article
dinsdag, 09 oktober 2018 om 17:10
sims 4 cheats voor geld handige cheats om je bankrekening mee te vullen 140273 2
Wat is De Sims zonder cheats? Je hoeft ze niet te gebruiken, maar je hebt wel de mogelijkheid. Er zijn verschillende soorten cheat codes, waarmee je van alles kunt doen. Zo heb je ook Sims 4 cheats voor meer geld, zodat je bankrekening nooit leeg hoeft te zijn.
Als je een familie op de Sims 4 hebt aangemaakt moeten ze ook ergens kunnen wonen. Ga je dan voor een standaard huis of bouw je je droomhuis? Om iets te kunnen bouwen moet je genoeg geld hebben op de bankrekening van je Sims. Ze kunnen urenlang werken voor het geld, maar je kunt ook deze handige cheats gebruiken om je rekening goed te vullen. Dat scheelt niet alleen je Sims veel werk, maar je bespaart ook jouw eigen kostbare tijd!

5 handige Sims 4 cheats voor geld

Er zijn meerdere cheats voor geld in de Sims 4. Als je kaching en rosebud in het cheatvenster schrijft, krijg je 1000 Simoleons. Met motherlode voeg je 50.000 Simoleons toe aan je stapel met geld. Daar zal je voorlopig wel even genoeg aan hebben, maar je kan ook nóg sneller je rekening aanvullen door middel van cheats.
Je hoeft niet meerdere malen één van deze drie te gebruiken om een groot bedrag te krijgen. Dankzij de optie Money [hoeveelheid] krijg je de hoeveelheid geld die je invult. Je kunt deze cheat gebruiken om je bankrekening op een makkelijke manier vol te krijgen. Let wel op dat het niet werkt als je punten of komma's in je bedrag gebruikt.
sims 4 jaargetijdenf1616582294
Er is nog één andere cheat waarmee je snel geld kunt krijgen. Dit is sims.modify_funds +- [bedrag]. Met deze cheat kun je zelfs het bedrag op je spaarrekening verminderen. Het wordt dan bijvoorbeeld: sims.modify_funds -1000. Als zien we niet veel redenen om daarvoor te kiezen natuurlijk.

Andere Sims 4 cheats om te gebruiken

Om deze Sims 4 cheats voor geld te gebruiken, moet je het cheatvenster openen. Dit doe je door tegelijkertijd op Ctrl + Shift + C te drukken. Als je een cheat code hebt ingevuld en je deze wil gebruiken, druk je op enter. Heb je het cheatvenster geopend, maar wil je het eigenlijk niet gebruiken? Je kunt het gemakkelijk afsluiten door op Esc te drukken.
Wil je ook andere cheats gebruiken voor de Sims? Dan hebben wij de leukste De Sims 4 cheats om te gebruiken. Voor een overzicht van alle De Sims games, waaronder de uitbreidingen, kun je terecht op de website van EA.
Dit artikel is 6 oktober 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties