Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 13)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Supergirl en The Flash.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  Nieuwe films op Netflix

  • En Kille Och En Tjej

   Sinds 30 maart op Netflix

   Een hypochonder - een onwaarschijnlijke Casanova en ongemotiveerde journalist - worstelt met zijn slechte gewoonten wanneer hij verliefd wordt op een ambitieuze vrouw.

  • I Dimma Dold

   Sinds 30 maart op Netflix

   Als Lora's rijke echtgenoot 's nachts wordt doodgeschoten, gaat ze ervandoor. Maar ze is niet de enige met een motief voor moord.

  • I Roslagens Famn

   Sinds 30 maart op Netflix

   Een verloofde zeeman keert terug naar huis, maar wordt verliefd op een andere vrouw die hij op de dansvloer ontmoet. Gebaseerd op de liedjes van Evert Taube.

  • Ole Dole Doff

   Sinds 29 maart op Netflix

   Een leraar heeft de grootste moeite met het bewaren van de orde in een klas vol ongeïnteresseerde leerlingen.

  • P & B

   Sinds 30 maart op Netflix

   Twee onfortuinlijke, platzakke mannen doen een gooi naar rijkdom door een bedrijf te starten dat, ondanks hun gebrek aan ervaring, draait om foute deals en oplichterij.

  • Rid i natt

   Sinds 30 maart op Netflix

   In deze film gebaseerd op Vilhelm Mobergs roman weigert een boer die wordt onderdrukt door landeigenaren, belasting te betalen. Dat leidt tot een boerenopstand.

  • The Girls

   Sinds 30 maart op Netflix

   Drie actrices op tournee voor een toneelstuk over vrouwen en oorlog vinden overeenkomsten tussen hun persoonlijke levens en het drama op het podium.

  Nieuwe series op Netflix

  • Haunted: Latinoamérica

   Sinds 31 maart nieuwe afleveringen

   In deze realityserie komen griezelige verhalen van echte mensen over ijzingwekkende, onverklaarbare en paranormale gebeurtenissen tot leven in nagespeelde scènes.

  • Worn Stories

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   In deze grappige, aangrijpende en ontroerende docuserie onthullen echte mensen bijzondere verhalen rond kledingstukken die veel voor ze betekenen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Andes mágicos

   Sinds 2 april nieuwe afleveringen

   Deze sublieme documentaire volgt vijf personages die een diepe verbintenis delen met de machtige bergen van Zuid-Amerika, van Argentinië tot Colombia.

  • O sabor das margaridas

   Sinds 2 april nieuwe afleveringen

   Tijdens haar onderzoek naar een verdwenen meisje in een dorpje in Galicië ontrafelt een agente geheimen die verband houden met een verlies dat ze zelf heeft meegemaakt.

  • Prank Encounters

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   Monsterlijke verschrikkingen en hilarische onthullingen in deze candid-camerashow waar echte mensen schitteren in hun eigen horrorfilm.

  • The Flash

   Sinds 2 april nieuwe afleveringen

   In deze superheldenserie ontwaakt een forensisch expert uit een coma en blijkt verbazingwekkende nieuwe krachten te hebben die hij inzet om de stad te beschermen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.