Dit zijn de leukste challenges voor de Sims 4

Article
zondag, 21 juni 2020 om 9:00
sims 4 100 baby challengef1592211540
Met de Sims 4 kun je veel meer doen dan alleen maar bouwen en leven. Je kan ook meedoen aan tientallen challenges om het bouwen en leven nog uitdagender te maken. Dit zijn de leukste challenges voor de Sims 4.

100 Baby Challenge

De bedoeling van de 100 Baby Challenge is dat je zoveel mogelijk baby's maakt met zo min mogelijk generaties. Je eigen Sim is het stamhoofd van de familie. Met je Sim ga je op zoek naar iemand die jouw Sim zwanger kan maken. Je hebt de challenge voltooid als je uiteindelijk 100 baby's hebt en je daarbij aan de basisregels hebt gehouden. Je mag bijvoorbeeld geen cheats gebruiken, je kinderen mogen pas opgroeien wanneer je een notificatie krijgt dat ze jarig zijn en jongvolwassenen mogen het huis uit zodat je plaats kan maken voor nieuwe kinderen.
Je mag als Sim geen baan hebben zodat je je volledig kan focussen met het verzorgen van je kinderen. Als je geld wilt verdienen kan je bijvoorbeeld vissen, schilderen, verzamelen, schrijven of tuinieren. Je hoeft gelukkig niet alles te doen in huis. Je mag een butler inhuren voor het schoonmaken, maar de butler mag zich niet bemoeien met het opvoeden van de kinderen.
sims 4 homeless challengef1592255224

Homeless Challenge

Normaal bouw je in de Sims 4 al snel een luxe villa met alles erop en eraan. Als je geld tekort komt kan je gewoon cheatcodes gebruiken. Maar met de Homeless Challenge ben je een jongvolwassen Sim zonder huis en inkomen. Je begint met niks en je bouwt langzaam een beter leven voor jezelf op. Om het nog realistischer te maken kan je bij creëer een Sim een Sim maken die er uitziet als een zwerver met goedkope of stukke kledingstukken. Zodra je een Sim hebt gemaakt, koop je een lege kavel en zet je je saldo op 0 simoleons.
Je mag als dakloze geen baan hebben. Om geld te verdienen kan je verzamelen, vissen, tuinieren of schrijven. Je mag ook niet verhuizen of bouwen totdat alle vereisten van de challenge zijn voldaan. Het einddoel van de challenge is om op je saldo 5000 simoleons te hebben en een basishuis in je bezit te hebben.
sims 4 shell challengef1592255300

Shell Challenge

Om meer uitdaging te zoeken in het bouwen kan je de Shell Challenge doen. Met de Shell Challenge kan je vanuit de galerie een speciale Shell Challenge huis downloaden. Dit zijn huizen waaraan niks is gedaan, behalve dat de muren er al staan. De bedoeling is dat je van dat huis iets moet zien te maken. Je mag geen muren verwijderen, wel mag je muren erbij bouwen. Voor de rest mag je de buitenkant en binnenkant decoreren zoals jij wilt. Het belangrijkste is dat je de muren die je hebt gekregen niet mag weghalen.
De uitdaging van deze challenge is dat je soms hele rare of aparte vormen huizen krijgt waar je iets van moet zien te maken. Daarbij moet je ook letten op hoe je het aan de binnenkant gaat indelen en wat voor daken je bijvoorbeeld kan gebruiken. Voor de rest zitten er geen regels vast aan deze challenge, als je maar de muren behoudt die je hebt gekregen.
sims 4 fixer upper challengef1592255351

Fixer Upper Challenge

Bij de Fixer Upper of makkelijker gezegd de Renovation Challenge moet je van een slordig huis een mooi huis maken. Je kan bij de galerie op zoek gaan naar een Fixer Upper huis die je vervolgens kan gaan renoveren. Dat mag een grote huis of juist een klein huis zijn. Meestal zitten er ook al meubels bij. Die mag je vervangen net zoals het behang, muren en vloeren.
Om het nog uitdagender te maken zet je je simoleons op 0 en kan je net zoals de Homeless Challenge geld verdienen aan vissen, schrijven, tuinieren of verzamelen. Maar bij de Fixer Upper Challenge mag je wel een baan hebben. Wanneer je je Fixer Upper huis op een kavel hebt geplaatst sluit je de buitendeuren en mag je Sim het huis niet betreden totdat alle vereisten zijn voldaan.
sims 4 legacy challengef1616582843

Legacy Challenge

Met de Legacy Challenge begin je in armoede en bouw je langzaam je rijkdom op. De bedoeling is dat je met 10 volledige generaties speelt en dat je bepaalt wat je wilt achterlaten voordat je Sim sterft. Je begint de challenge door eerst een Sim te maken. Daarbij ben je vrij om te doen wat je zelf wilt. Er zijn bij het creëren van een Sim maar twee regels waaraan je je moet houden. Je moet een jongvolwassenen zijn en je moet de enige in je huishouden zijn.
Denk wel eerst goed na hoe je je Sim eruit wil laten zien en wat je hem of haar voor naam wilt geven. Dit kan deels bepalen hoe je kinderen en alle andere generaties zullen worden. Je bent pas klaar als je alle tien generaties hebt gespeeld. Het gaat er vooral om wat voor keuzes je maakt, hoe je je kinderen opvoedt en wat je nalaat als je sterft.
sims 4 tiny living challengef1592255475

Tiny Living Challenge

Deze challenge past perfect bij de accessoirepakket Tiny Living. Wanneer je de Tiny Living Challenge speelt leef je minimaal en probeer je zo klein mogelijk te leven. Je mag als Sim geen carrière hebben. Om toch geld te verdienen kun je werken als schilder, schrijver of muzikant. Je kunt kiezen of je een relatie hebt of niet, als je maar een tweepersoonsbed in je huis plaatst.
Je huis mag maar 5x5 tegels groot zijn op je kavel. Je mag geen verdieping boven op je huis plaatsen, dat is juist de bedoeling van de Tiny Living Challenge. Probeer het klein leven drie generaties lang vol te houden. Je mag dan wel op 1 kavel drie verschillende huizen plaatsen, als ze maar alle drie 5x5 tegels groot zijn.
sims 4 build cahllengef1592255538

Build Challenge

Er zijn inmiddels zoveel verschillende uitbreidings- en accessoirespaketten dat het soms lastig te kiezen is in wat voor stijl je je huis wil maken. Met de Build Challenge moet je voor iedere kamer een ander pakket gebruiken. Zo kan je bijvoorbeeld voor de woonkamer de Eco Lifestyle uitbreiding kiezen, voor de slaapkamer de Vampier uitbreiding, voor de keuken het Stedelijk Leven pakket en voor de badkamer het eilandleven pakket.
Je kunt ervoor kiezen om het zelf uit te zoeken welk pakket je voor elke kamer kiest, maar om het nog uitdagender te maken kun je op internet een random name picker opzoeken. Met zo'n site kun je alle pakketten noteren en de site kiest dan voor jou willekeurig het pakket uit dat je vervolgens moet gebruiken voor de kamer.

Populair Nieuws

Laatste Reacties