Shadow of the Erdtree moet fans tot het uiterste drijven

Article
vrijdag, 21 juni 2024 om 20:00
elden ring shadow of the erdtreef1708592221
FromSoftware is niet bekend om het maken van makkelijke games. De Dark Souls-franchise is bijna synoniem met “moeilijk” en ook Elden Ring kan een flinke uitdaging zijn. Met Shadow of the Erdtree wilde FromSoftware echt de grens opzoeken.
Na ruim twee jaar is er eindelijk een uitbreiding voor Elden Ring, genaamd Shadow of the Erdtree. Deze DLC is niet alleen vrij groot, hij zit ook vol nieuwe uitdagingen, waaronder minstens 10 nieuwe bazen. Met een aantal daarvan gaan spelers het sowieso moeilijk krijgen, zo vermoedt regisseur Hidetaka Miyazaki.
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5 Image
Elden Ring Shadow Of The Erdtree - PS5
EUR74.99
Op voorraad
Koop op bol.
Shadow of the Erdtree is namelijk gericht op spelers die Elden Ring hebben uitgespeeld of in ieder geval bijna zover zijn. Er is dus de verwachting dat spelers die de DLC spelen, redelijk bekend zijn met Elden Ring en enige vaardigheid hebben in het spelen van de game. Shadow of the Erdtree is daarom extra uitdagen: “We hebben echt de grenzen opgezocht van wat we denken dat de speler kan verdragen”, zegt Miyazaki tegenover CNET.
Daarbij zijn voornamelijk de optionele bazen extra moeilijk. Als je het verhaal van Shadow of the Erdtree wil zien, zal dat natuurlijk niet makkelijk zijn. Maar het is bij FromSoftware gebruikelijk om ook optionele bazen in de game te stoppen die extra moeilijk zijn.

Beginnen aan Shadow of the Erdtree al niet makkelijk

Om de DLC überhaupt te kunnen spelen moet je trouwens het vechten in Elden Ring al aardig onder de knie hebben. Je moet namelijk eerst Radahn en Mohg hebben verslagen in de base game. Mohg is normaal gesproken een optionele boss, dus zijn gevecht is niet makkelijk. Gelukkig hebben spelers besloten elkaar te helpen.
Elden Ring: Shadow of the Erdtree is vanaf vandaag beschikbaar. Hoe de DLC bevalt bij fans moeten we dus nog zien. Maar wat betreft de reviews heeft FromSoftware een record te pakken, want Shadow of the Erdtree is de best beoordeelde game-uitbreiding ooit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties